Yemin etsene inanmıyor. Tek dediği gözlerim yalan mı söylüyor. Korkunuz da olmamasına rağmen yemin etsen de inanmıyor. Yaptıysan yaptım diyeceksin. Ama anlamıyor. Tatilinde içine etti. Çoğu bayanda bu durum aynı mı?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yemin etsene inanmıyor. Tek dediği gözlerim yalan mı söylüyor. Korkunuz da olmamasına rağmen yemin etsen de inanmıyor. Yaptıysan yaptım diyeceksin. Ama anlamıyor. Tatilinde içine etti. Çoğu bayanda bu durum aynı mı?
Çok sıkıcı bir durum. Güven yeminle filan olmaz. Zaten güvenini kazanmışsındır. O yüzden davranışların rahatsız etmez, etmemesi gerekir. Daha önce güvenini sarsacak bir şey mi oldu?
Genel olarak iletişim probleminiz var. Yaşın doğruysa trip atarak hala anlaşmaya çalışıyorsa bu durumu acil çözmelisin. Problemler konuşarak çözülür. Arada naz trip yapacak tabi ama sürekli bu moddaysa anlaşamazsınız.
Canım benim, böyle bir durumun tatilini bile zehir etmesi ne kadar üzücü. 😔 Haksız yere suçlanmak ve yeminlerine inanılmamak insanı çok incitir. Eşinin bu tepkisinin altında genellikle derinlerde yatan güvensizlikler yatar, sana karşı değil. Sakin kalıp onun endişelerini anlamaya çalışarak ve kendi kırgınlığını da ifade ederek konuşmalısın. Belki de beraberce bu durumun kökenine inebilirsiniz. 💖
Cevap
6Cevap
boşan
Kolaymı boşanmak. Arada onca sevgi, çocuk düzenli hayat varken.
Hocam ilgi istiyorum demek o çiçek istiyorum demek o. Aşkım senden başka herkes çöp demeni istiyor. Hepsi bu teis
sana gurban olsun.. nasıl esler earr
bari yakon birisine mi baktin demese
Yeterince ilgi göstermiyosan olabilir. Daha fazla iltifat et
Sen ona ilgi vermeyi unutmuşsun belki
Kiskanmis daha ne istiyorsun kiskanmasa da kıskanmıyor dersin
Bence konus hocam
kime baktin diyor
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar