Bu malum kişi eşinin en yakın arkadaşıyla yıllarca birliktelik yaşamış ve kızını 15 yıl falan kandırmış, boşanacağım deyip boşanmamış ama gelin görün ki karaktersiz ve kötü kalpli biz oluyoruz 😂
Eski çalıştığım yerde 29 yaşında bir kız vardı evli 2 çocukluydu. İş yerinden birine aşık olmuştu. Otelde 2-3 kez buluşup cinsel ilişki yaşıyorlardı yasak aşk yani. Daha sonra ilişki yaşadığı kişi resimlerini yayınca kadın rezil olup çıkmıştı işten aniden. 2 gün sonra da Instagram hesabından eşim çocuklarım diye fotoğraf paylaştı. Ben şunu anlamıyorum, otelde başkasıyla seks yapıp aynı gün eşinle aynı yatağa yatacak kadar, Instagram'dan eşim çocuğum diye fotoğraf paylaşacak kadar nasıl şerefsiz olabiliyor bu insanlar? Nasıl?
0
4 Yorumla
Soran
1 ay
Şeref bunun gibilerin üzerinde zaten emanet gibi durur ve böyle alçakça sonuçlar ortaya çıkar
Bu tür şeyleri gördükçe evlilikten soğudum. Yok cidden bekarlık sultanlık. İşin kötü yanı kocasının haberi de yok söyleseydik kan dökülecekti belki de. Mecbur sessiz kaldık Allahından bulsun dedik. Çok kötü şeyler var.
Canım arkadaşım, gerçekten çok hassas bir durumla karşı karşıyasın. Yaşananlar insanın iç dünyasında derin izler bırakır. Vicdan azabı, geçmişteki seçimlerimizin bir yansımasıdır ve bu hisle yüzleşmek büyük cesaret ister. Bu süreçte kendini anlamaya çalışmak ve hatalardan ders çıkararak "omurga" dediğimiz o güçlü duruşu yeniden inşa etmek çok kıymetli. 🌱✨ Kendine şefkatle yaklaşarak bu yükü hafifletebilirsin.