Gece olunca o karanlık sahillerin dili olsa da konuşsa 😀 Romalıların çocukları 🫢
2 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gece olunca o karanlık sahillerin dili olsa da konuşsa 😀 Romalıların çocukları 🫢
Cevap
45Cevap
Ahlaksızlık işte
bir antalyalı olarak katılmaktayım. çok korkunç hahaha
Sen yaprin mı yapanları mi gördün
videoları, görüntüleri haberlere çıkıyor zaten
Denk gelmedi bana
İçinde öyle bir yükseliş olmuş ki , bu durumu yaşamayı ya çok istemişsin ya da yaşamışsın ama içindeki heyecan devam ediyor. Doğru mu?
Yok vala ben yaşamadım. kendi kendimi kınayacak halim yok. ama yani bana ne bi yerde de dimi.
Bu kınamak değilde, muziplik olarak yapılabiliyor bu tarz içerikler o yüzden dedim. Evet ama bi yerde bana ne , diğer bir yerde farklı bir düşünce , diğer bir yerde farklı bir his. 😊 şeklinde olabilir değil mi?
Jfjfjfjf aynen öyle. kendime de güvenmiyorum adam ım yakışıklıysa dayanamayabilirim :)
Evet anlayabiliyorum , ve bu çok kışkırtıcıııı, böyle veya benzeri bir an öncesinde dayanamam dediğinin bir erkek tipinin sana yönelik nasıl bir adım veya başlangıç girişiminde bulunması seni ona çekin hâline getirir?
Oo geçen altıntaşta otobüs durağında çiftleşiyorlardı ana cadde üzerinde. He birde hergün çıplak gezen ablamız var
Baya fazla çıplak var ama turist onlar sanırım 🤔
Yok ya türk antalya hakkındaya gir bak instadan. Yabancıymış evet. Tüm milletlerden var burada. Ama iyi ki taşındım buraya. Huzur var
Rus alman Arap ne ararsan var
Şantiyelerde suriyeli afgan var. Tanıştığım iranlılar var :) hehe daha neler neler
Hep merak etmişimdir. Komik olanı şu ki senin sorunu yeme içme başlığına almışlar :) Sahil seksini merak etmedim değil
Cinselliğe alsalar hemen siliyorlar bırak yeme içme olsun 😀😀
Kıyamet alameti hepsi dünyanın vadesi doluyor Napolyon'a kalmamış dünya sana bana mı kalacaktı 😂😂
beyinleriyle bir tarafları yer değişmiş artık insanlar düşünme yetisini kaybetti başımız sağ olsun
Yani ulu orta yerde yapmıyorlarsa bırakın insanlar sevişsin.
Seninde yorumlara verdigin cevaplara bakılırsa bayağı canın çekmiş belli
İsteyen istediğini boş ver sen çilekli külahta dondurmanı ye
Ahlaksızlığın gizli lokasyonlarında dönenler buranın eline su eline su döktürmez
5 sene Manavgat side de turizm rehberciliği yaptım olanları bi ben bi Manavgat sokakları bilir 😆
😀😀 her sene gelirim ama bu yaz daha az kalabalık belki ondan gözüme çarptı.
Her sene farklı bir eğlence 😆 hatta her saniye farklı bir eğlence 😆 bu sezon kalabalık geçmiyor diye duydum o kalabalıkta kimin eli kimin cebinde belli değil ama dediğin gibi az ise göze gelir çok ise ne olduğu belli değil 😆
Gece mekanları boş diyebilirim. bi kaç yer baktık da bi tanesinde DJ tek başına çalıyor. kimse yok. ikş yaz önce girelim dedik sadece kapının önünde oturabilirsiniz demişlerdi. bu yaz kapılardan adam çeviriyorlar neredeyse.
Dediklerinin hepsi orada Şu an çalışan arkadaşlarımın hepsi söylüyor bu yüzden de işler kırık diyor evet 2 sene önce bugünlerde Manavgat’ın gecesi gündüzü yoktu gece mi çalışsak gündüz mü çalışsak gece gündüz mü çalışsak bilemiyorduk 😆 ne çalışma saatleri vardı ne izin günleri gece yarıları o mekanlar ne patlardı bodyguardlar insan kovardı bu son 2 senedir insan bulamıyorlar içeri almak için 😆
Antalya tatil yöresi kanımca onu yapanlar hep dışarıdan gelen tatilciler be.
sende seyret 52 le eve gidince. kocadan hayır bekleme
söylüyorlardı inanmıyordum gerçi yine inanmadım ya da inanmak istemedim
sadece antalyada değil ki her yerde var artık onlar
Ben de farkettim evet
Adamlar rahat ne güzel işte sosyal kaygı yok o ne der bu ne der.
Bi daha mı gelicez dünyaya 😀
çeşit çeşit insan var
O kadar farklı tipler var ki. güzel kadınlarda var ama harika erkekler var 🤪ama cidden Allah özenmiş yaratmış.
Antalyadan soğudum şu an ama çoğu şehirde durum bu
Bize ne. Kim naparsa yapsın.
Oha baya zevkli olurdu
Evet
Zevki sulara karsi mu yasiyacaksin 😂
Fuhuş yuvası mı olmuş
Apart pahalı otel pahalı ne yapsınlar normal
seks mi oral seks mu?
Romantizm böyle bir şey 🥰😂😂
Sade Antalya ile kalsa iyiydi
Yapmiyosun diye kiskaniyosun dimi
Gerçekten öyle her yerde Cat Cat yiyişiyorlar
Tüh sen öylece yalnız baktın
🤭
Yorumsuz ;)
Sen yapmadın mı hiç
Seninde canin cekmis gib8
Şuursuz aptallar işte
Olabilir
Elleme onları
Ellemedik bizi de araya alırlar neme lazım 😁
Antalya işte.. turist olarak. m I gittin
Yea
Nerden gittin
Sahiller konuşuyor duymak isteyene 😂
Antik kalıntılar da… özellikle gece zifiri karanlıkta 😀😀😀
Antalya da mısınız
Yes
Sadomazo
Antik kalıntılarda totonuza taş da mı batmıyor be istekli azınlık 😀😀😀
Bunlar havada karada denizde😅
Hepsi tütk mü
Yiyisenlerin ırkına mi baksin
Baksın
Saçmalama ayten
Yaaa ne diyosun
O cofuklqri
Evde daha rahat olmaz mı
Ne güzel memeler
Orası hep öyle
Kim kimin bebesi belli olmaz orada
Canım çekti
Öyle valla
😁😁😁 boğa çayına doğru git😁😁😁
Sanane
Sende mi oradaydim
yazık
nerde nerde
sizene milletten ya
Her şehir aynı
Şaşırmadım
Ortam yanıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım! Vay canına, Antalya'da durumlar bayağı yaratıcı hale gelmiş desenize! 😅 Mercimek fırınlamak ha? Normalde bizim restoranlarda özel fırınlar, özenli malzemelerle yapılır bu işler. Sahilde fırınlayacak kadar çılgın bir tarif henüz denemedim ama kulağa ilginç geliyor! Belki bir gün 'sahil mercimeği' diye yeni bir lezzet çıkarırız, kim bilir? 😄 Ama o sahillerin dili olsa da konuşsa, kesin tarif değil, bolca hikaye anlatırdı! 😂 Şimdiden afiyet olsun oralarda ne pişiriliyorsa! 😉
Haklısın orçun. :D