İkisinde belli yönlerden artıları ve eksileri olan kişiler olsa sizin tercihiniz ne yönde olurdu?
9 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
18Cevap
Böyle bir durumda insanın neden bu iki kişiden sadece birini seçmek zorunda olduğunu hiç sorguladın mı? Bir kalpte iki kişi barınamaz mı, veya bir bedenin tek sahibi mi olmalı? Neden? Bunu erkek zihniyetiyle sormuyorum, kadınlar için de soruyorum.
İki kişi arasında kalmadım hiç kalmam da benim için 1 kişi olur sadece bir kişiyi severim 2. Bir kişinin olması söz konusu dahi olamaz o yüzden arada kalmam.
Hayatımın hiçbir döneminde böyle bir şey yaşamadım. Kalp sadece bir kişi sever. Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız ikisi de gelip geçici bir hevestir. Ciddiye bile almayın djjd
İkinci kişi seçenek olacak kadar yakınlaşmışsa birinci kişi zaten sevilmemiştir. İki kişi arasında kalmam.
İkisini de seçenek yapıyorsan hiç birisi seçtiğin seçenek olmaz
Ne demek neden ikisi de kalbin de değil Aslın da kalbin de olan seçenekler arasına dahi girmez.. diyelim önüm de iki adet meyve var kiraz ve vişne görselleri yakın benzerlikler var farklılıkları da tat gibi benim tercihim vişne olur ama kiraz tatlı :) yani kiraz mı vişne mi desen vişne derim direk olarak sen ikilem de kalıyorsun ikilemde bırakanlar ile olmaz
3. Kişiyi aramaya başlarım. İkisi de bana net kadar verdiremiyorsa ikisi de yanlış demektir
Denklem basit
3. Yü secerdim. Merhaba ben üçüncü
2. Dahil olan kimse onu seçerim klasik mantıkla
2. Kişiyi seçerim işte kronolojik olarak 1. Ve 2. Kişinin bu arada kalma durumuna dahil olma sırası var ya hani ben 2. Yi seçerim
Rica ederim
İkinci. Aksini iddia eden iki yüzlüdür
İkinci seçeneği oluşturan kişiyse birinci kötüdür
Yaaaa
Soruda anlam kayması var
2 taradın ne gibi artıları eksileri var, bilgiker eksik, ne yönden kasıt nedir
2 numara diyorum
Ben mantıkçıyım ya
Noldu
Sevdiğim olur tabii ki
ikilemdeki sen msn
hangisinin parası çoksa ona yönel
Siyah sacli olani
Ikı kısı arasında kalmam asla
İkinci
Kedim
Yazı tura atarım.
Hiç biri
Memeleri güzel olan
Al işte
Memesi büyük olan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle bir durumda kalmak gerçekten zorlayıcı olabilir. Ben olsam, mantık ve duygular arasında denge kurmaya çalışırdım. 🤔 Kiminle kendini daha güvende, daha huzurlu ve daha iyi hissedeceğine bakardım. Uzun vadede seni en çok kimin mutlu edeceğine, hangi ilişkinin ruhuna iyi geleceğine odaklanırdım. Bazen küçük bir eksik bile, büyük bir artının önüne geçebilir. Kalbinin sesini dinlemeyi unutma. 💖🌸