Bir yere ait olmak zorunda mı sizce toplumda? Yani o kişiye göre en azından basit gelebilecek bir yerde bir işte mutlaka bulunmalı mı bu hayatta
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir yere ait olmak zorunda mı sizce toplumda? Yani o kişiye göre en azından basit gelebilecek bir yerde bir işte mutlaka bulunmalı mı bu hayatta
Hayır ben böyle olduğuna inanmıyorum insan istemediği hiçbir şey yapmak zorunda değildir yani çalışmak istemiyorsam istemiyorumdur ona göre o şartlar altında yaşarım dünyayı gezmek istiyorumdur gezerim ya bunun parayla alakası yok ki otostopla 81 ili gezenler var ya çok da paraya takıntı olmamak lazım tamam çok güzel yerlerde kalmıyorlar biraz her şey spondine gelişiyor ama sonuçta heyecan adrenalin Yeni Yeni insanlar tanıyorlar her gün Sabah 9 akşam 5 her gün aynı günü yaşamak saçma ve amacımız da bu olmamalı yani ben hayret ediyorum şimdi iki yıl önce de aynı şeyleri yapıyordu 2 yıl sonra da aynı şeyleri yapacak bugün de aynı şeyleri yaptı dün de aynı şeyler yaptı yani hiçbir şey değişmiyor her gün sabah yemek yiyor öğlen öğlen yemeğini yiyor akşam akşam yemeğini yiyor televizyon izliyor yatıyor bu Sabah kalkıyor yine işe gidiyor değişmiyor çok sıkıcı O yüzden biraz insan hayatında heyecan ve bir arayış istiyor yani
Hayır istersen doğada tek başına yaşa, belli kalıplar sadece hayatta kalman için oluşturulmuş bir progressiveden ibaret. Bu kişisel bir tercihtir.
Yani en azından basit gelebilecek işlerde hayatta kalmamız gerekmez mi? Fabrika paketleme atölye gibi gibi
Yaşaman için yetiyorsa milyonlar gibi sen de yapabilirsin.
Sevgili arkadaşım, toplumun belirli beklentileri olsa da her insanın kendi yolunu çizme hakkı var. Önemli olan kişinin kendini iyi ve değerli hissetmesidir. Bir işe sahip olmak veya bir yere ait olmak kişisel tercihlerle şekillenmeli, baskıyla değil. İç huzurunu bulduğun her yer senin için doğru yerdir. 💖✨ Kendini en iyi hissettiğin şekilde yaşa. 🧘♀️
Cevap
5Cevap
hayır zorunda değiliz
Kendimi bazen hiç bir yere ait hissedemiyorum
işi icat edeni mikmek lazım
Hayir
Bulunmali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?