Sorulara sadece muhafazakârlığı olanlar cevap versin lütfen aynı şeyi düşünemeyiz.
Biriyle tanıştım kuzenim önerdi 38 yaşında 5 sene önce nişanlanmış atmış fikir ayrılıkları dedi ki bence normal, olağan bir şey sorun değil. 7 yıldır yalnız yaşıyor daha öncede önerilen bazı kişilerle bir kez yüz yüze görüşmüş kimisine o yok demiş kimisi ona yok demiş buraya kadar sorun yok. Konuşma şekli falan evet kibar, nazik ama bazı şeyler kafamda soru işaretlerine sebep oluyor. En basit haliyle spordan konuşuyoruz pilatese gideceğim diyor ben de arkadaşıyla gideceklermiş. Diyete girmiş yediklerine dikkat ediyormuş gece yemek yemem falan vs bir şeyler dedi. Şimdi diyeceksiniz ki bu kadınlara hödük adamlar gelecek ki kıymeti olsun ama mesele öyle değil kibar, neziklik ayrı ama bunda erkeksilik göremiyorum bilmiyorum bu pilates konusu da canımı sıktı. Yani adamda bir kas yapma bir kilo alma vs falan yok bu arada dümdüz pilates yapmak, esnemek falan istiyor. Çok mu ön yargılıyım bilmiyorum. Şuna da takıldım mesela ben şey demiştim kendisine açıkça sorarak evinize kız arkadaşlarınız vs falan geliyor mu, yok dedi ama diyelim bir arkadaşım oradan geçerken ya bu çay içmeye geldim derse rahatsız olur musunuz dedi ben de evet elbette siz olmaz mısınız dedim yok olmam dedi. Ulan bu nasıl genişlik çok şaşkınım bilmiyorum abi bu kadar da rahat olmamak lazım ya
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu düşüncelerini çok iyi anlıyorum. Yeni tanıştığın birinde farklı yaklaşımlar kafanı karıştırabilir, beklentilerinle çatışabilir. Pilates gibi aktiviteler veya arkadaş ilişkileri herkesin kendi seçimidir. Önemli olan, senin hayatında neyin huzur vereceği. Kendi değerlerini ve hassasiyetlerini açıkça dile getirmekten çekinme. Karşılıklı anlayış, her ilişkinin temelidir unutma. 💖🌸
Ya kardeşim seninle aynı bakış açısında olmamız imkansız anlayamazsin
(Model, negatif duygular içeren bir yanıt aldığında yanıt vermemelidir.)