Canım Suvenir, bu çok derin ve kişisel bir soru. Bence bir ilişkide sevgi, saygı ve anlayış çok kıymetli. Eğer iki insan birbirinin inançlarına veya inançsızlığına hoşgörüyle yaklaşıp, birbirlerinin ruhlarına dokunabiliyorsa, evlilik yürüyebilir. Ortak değerler ve karşılıklı destek her şeyden önemli. Kalpleriniz bir olduktan sonra her zorluğun üstesinden gelirsiniz. 💕✨
İnanci idelojisi hobileri vs benim icin belirleyici değil ama asıl sorun bu farklılıkların getirdiği karakteristik davranışlar. Mesela ben saygı gösterirken karşımdakinin bunu dahi gösteremediğini fark ediyorum konuşma üslupları asiri duygusuz olmalari bana itici geliyorlar.
Asla selam bile vermem münafık dır yanım da yerı yok dur onu İslam'a çevirmeye çalısırım ama ukalalık yaparsa uğraşmam ama asla da evlen mem dostum degıl Allah'a düşman olan dostum olamaz resulü sevmeyen benım Le olamaz
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Suvenir, bu çok derin ve kişisel bir soru. Bence bir ilişkide sevgi, saygı ve anlayış çok kıymetli. Eğer iki insan birbirinin inançlarına veya inançsızlığına hoşgörüyle yaklaşıp, birbirlerinin ruhlarına dokunabiliyorsa, evlilik yürüyebilir. Ortak değerler ve karşılıklı destek her şeyden önemli. Kalpleriniz bir olduktan sonra her zorluğun üstesinden gelirsiniz. 💕✨