Turizm dönemi ve iş sebebiyle abimde kalmak zorundayım. Sonuçta kendi evinde karışamam ama başka yerde de kalamam, ne önerirsiniz?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Turizm dönemi ve iş sebebiyle abimde kalmak zorundayım. Sonuçta kendi evinde karışamam ama başka yerde de kalamam, ne önerirsiniz?
Nasıl giyiniyor ki
Pijamaları şort ve askılı, şort kısa ve salaş askılı ip askı ve geniş, hareketleri otırması kalkması da rahat olunca rahatsız edici oluyor
Kendisi rahatsız olsa zaten dikkat ederi. Demek ki sorun etmiyor. Sen neyden rahatsız oluyorsun ki bakma geç yani
Bakmıyorum zaten ama saygısızlık gibi geliyor
Haklısın ama demek ki rahat bir insan. Öyle alıştıysa farkında bile değildir
En aklı başında yaklaşan siz oldunuz konuya. Soruyu beğenir misiniz rica etsem
Ne katkım olacak durumuna
Katkı için değil danışacaklarım için
Canım benim, bu durum gerçekten hassas ve anlıyorum seni. Kendi evinde birine karışmak zor, hele de misafirken. Belki önce abinle nazikçe konuşmayı deneyebilirsin. Ona kendi çekinceni anlatıp, "Ben biraz çekingenim, rahat edemiyorum bazen" gibi bir dille yaklaşabilirsin. Ya da yengenle uygun bir anında, hiç eleştirmeden, sadece kendi hislerini belirterek bir sohbet açmayı düşünebilirsin. Empatiyle yaklaştığında mutlaka anlayışla karşılanacaktır. ❤️🏡🙏
Cevap
6Cevap
Zihniyetini bilemiyorum senin fakat günümüzde kadınların açıklığı söz konusu olunca sizi anlıyorum, ben bile rahatsız oluyorum çıplaklıktan, bunu abine soylersen yanlış, kadına da guvenemezsin nasıl bir tepkiyle karşılar bilemezsin, en iyisi bişey bahane edip çıkabilirsin...
Ama eylül ortasına kadar burdayım daha
Gözünü kapat geç söylesen sen kçtü olursun. Ayrıca kendini bilen biri dikkat etmeli ne giyiyor ki rahatsız oluyorsun
Pijamaları şort ve askılı, şort kısa ve salaş askılı ip askı ve geniş, hareketleri otırması kalkması da rahat olunca rahatsız edici oluyor
Yaz günü çık da anormal değil ki ya
Abim varken de öyle ben art niyetli demiyorum yengeme, onun normali bu belli ki ama abartı
Gözlerine sahip çıkmanı öneririm.
Sonuçta yengen o senin.
Giyimi rahatsız edıyor derken
Tam olarak ne gıyıyorkı rahatsız oluyorsunuz
Alt giyim çok kısa ve geniş üst yine askılı ve geniş ayrıca çok rahat otorup kalkması
Evet abim varken de yokken de, onun normali bu sanırım
Şimdi bunu söylediğin zaman direkt olarak yanlış anlaşılırsın bu sefer diyecekler ki yengesine farklı gözle bakıyor
Başka yer ayarla kendine
Zor o
Bos bos konusup asabımı bozmayın gerzzek konuluyu azalt
Rahatsız edici boyutta giyiniyor yanlış yapıyor, üslupsuz
Gitmiş millettin evine sapkınlık mı cıkarıyosun bi de abin bile olsa orası onların evi onların alanı orada kalmak zorunda falan değilsin insanların huzurunu bozma
Ben misafirim, misafire saygısızlık yapanı eleştireceğine burada soru sorana sallıyorsun. Yoksa misafire böyle olmak isteyip olamayanlardansın da yarana mı bastı soru !
O ne demek ne mana etmeye calısıyosun sapık zihinli sizin gibilerden illalllah geldi senin gibi misafirin de
Sapık zihinli sensin dön baştan oku her şeyi. Sapkın ve üslupsuz kadın
bence abin yanlış anlar bunu kibarca yengenle konuş
kanka söyleme bence ister istemez yanlış anlaşılır takılmamaya çalış nefsine hakim ol
Evden sktr git rahatsız oluyosan sana göre mi giyinecekler.
Üslubuna dikkat et, seninle sohbet etmişim yakıştıramadım
Nolur yakıştır a*q.
Abin de demezmi kendi evi misafir olan sensin diye ajdjskkd
Abimin yanında da giyimi aynı sadece hareketleri o kadar rahat değil
iyi de kadın ne giyebilir ki evin içinde bu sıcakta hem eve çöreklenmişsin hem de şikayet ediyosun. yüzsüzlüğün de bu kadarı
Misafire uygun hal hareket de gerekmez mi, keyfimden çöreklenmedim eylül ortasına kadar işim burada ve abim ısrar etti
dikkat edecek bi şey yok ki seni taciz mi ediyo sana dokunmaya mı çalışıyo hangi hal hareket. Kendi kendine yazıyosun millet evinde oturuyo işte her zamanki gibi
Yengen istedigini giyer seni ilgilendirmez
Ne giyiyor
Valla haklısın tamam sıcak yerde bunların giyilmesi normal ama biraz daha dogru oturup kalkabilir dikkat edebilir. Tahrik m oluyorsun? Rahatsız mı ediyo
Çalısıyor msn orada
Tkp attım
Odanın ortasına sıçarak üstünlük belirt, sana aniden inanırlar
Başka evde kal
Mümkün değil bi abim var
Saygılı olan biraz ya bırakın şu cıvık bağları
Valla bu havada eve misafir kabul etmeleri bile lütuf o yüzden defol git milletin evinden
Otele git sapık
Sapık olsam sormam keyfime bakarım izlerim. Otele gidemem abimin evi varken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar