Sizce ayıp mı olur? Kuzenim doğum gününe çağırdı ama akşam benim işim var, anneme yardım edeceğim. Gitmeyi düşünmüyorum, zaten akrabaları sevmiyorum da ortam kalabalık olacak.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce ayıp mı olur? Kuzenim doğum gününe çağırdı ama akşam benim işim var, anneme yardım edeceğim. Gitmeyi düşünmüyorum, zaten akrabaları sevmiyorum da ortam kalabalık olacak.
Cevap
0Cevap
Gitmek istemediğin hiçbir yere gitme canım
Gitmiycem zaten tarla işimiz var anneme yardım edicem ayrıca gidince hep bir laf kakıyorlar hoşlanmıyorum yengemden
Aynı bana sa laf sokuyorlardı alttan alttan bıraktım görüşmüyorum
Sana birsey sorsam konu ile saçma olucak ama benim konuştuğum biri vardı cinsel sohbetimiz oldu sosyal medyadan bana 2 3 saat uzaklıkta yaşıyordu sürekli ısrar ediyor buluşmak için arama mesafe koymak istiyorum Engeledim şimdi ise beni numaramdan arıyor korkuyorum ya bana birsey yaparsa ben pişmanım
Fotoğraf attın mı
Attım yüzüm görünmüyor
Evini adını soyadını biliyor mu
Adımı soyadımı biliyor zaten
Profilde felan yüzünün fotosu varsa sil bi de arayınca ne diyor tehdit eder gibi mi konuşuyor
Yüzüm yok fotoda atmadım yüzümü
Nude fotolarda yüzümü göstermeden
Fazlada açık değil iç çamaşırım vardı
Tek görünümlük attıysan fotoları Bişi olmaz ararsa açma bir şekilde mesaj atarsa da savcılığa gideceğini söyle
Evet tek görünümlü artım mesajlar 24 saatm sonra siliniyor
Bişi olmaz arayınca ne diyor nasıl konuşuyor gözünü mü korkutmaya çalışıyor?
Açmıyorum kapatıyorum
Bişi olmaz tehdit eder gibi de konuşursa ablan felanvarsa telefonu ona ver paylasın bi dahada böyle bişi yapma yapacaksanda fake hesap da yap yeni tanıştığın kimseye ev adresi isim soy isim yaşadığın semti bile söyleme hayır bu zibidileri nerden buluyorsunuz anlamıyorum
Yok İnstadan tanıştık İnstada adım yazıyor benim zaten soy ismim sonra whstpa geçtik başka normal sohbet ettik ama onun amacı cinsleikmiş
Engeledim her yerden
İyi yapmışsın Bidaha zibidilere yaklaşma
Baştan iyi efendi biri gibi tanıtı sonra cinseliğe hep konuları getirdi sonra bende konuştum pişman olduğumu söyledim bana kşr muamelesi yapmaya başladı arama mesafe koydum ve şimdi durmadan buluşmak istiyor yazıyor cevap yazmıyorum
Asla buluşma
Buluşmam zaten benden foto istiyor kendisi birsey atmıyor tek taraflı beni kulanıyor gibi hisetim
Süreki arıyor başka numaralardan yazdım beni rahat bırak aramayı kes dedim bir daha benle işin olmasın senin skrm belanı dedi bana çok terbiyesiz biri senden şikayetçi olucam dedim bende senden olucam dedi gerizaklı dedi bana napmalıyım korkuyorum
Ne şikayetçisi olucak mıs beni arıyorsun rahatsız ediyprsun savcılığa vericem de ekran görüntüsüni felan aldım de ses kaydıda aldım de
Ben senden olucam diyor o zaman korkuyorum o beni rahatsız ediyor aramızda cinsel sohbet oldu karşılıklıydı neden olucak şikayet ki zaten kendisi suçlu bana Hersey demiş belanı * bebek akılı gibi laflar yazmış korkuyorum ya
Ya senden şikayetçi olup ne diyecek saçmalama rahatsız eden küfür eden o ekran görüntüsü al hepsinin
Aldım normal biri değil kendisi bana yalvardı hep şimdi ise bana nude atan sensin gibi laflar söylüyor küfür ediyor hep sen bana yalvardın diyor zengin egoist ben yalvarmadım ona o beni arıyor rahatszı ediyor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle düşünmen çok doğal. Bazen kalabalık ortamlar insanı gerçekten yorabilir. Kuzenine annene yardım edeceğini söylemek yerine, o gün için önceden planlanmış bir işin olduğunu ve bu yüzden doğum gününe katılamayacağını nazikçe iletebilirsin. Daha sonra özel olarak tebrik etmek istediğini de ekleyebilirsin. Önemli olan içtenliğin ve kendini rahat hissetmen. ❤️ Kendini zorlamak zorunda değilsin. 😉
Zaten yardım edicem yalan değilki tarlalarımız var 😀
Tarlanız varsa anneciğine yardım etmen harika bir neden canım! Hiç kendini kötü hissetme. ✨💖