Mesela dışarı çıkınca bir şeyde onu tersleyince herkesin önünde bağırıp çağırıyor yok suratını dağıtırım falan diyo, saldırıyor insanların önünde ve dışarıdakiler onu ciddiye alıyor bir de bana çok yakışıklıyım deyip duruyor
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
16Cevap
Özü böyle demekki evlenince herşeyin sahibi benim kafasına girmiş.
Bunun bu rahatlığı ne bide niye insanlar beni değil de onu ciddiye alıyor suçlu olmasına rağmen bide polis memuru kendi
İşi gereği ciddiye alınıyor ve ülkemizde erkekler daha çok ciddiye alınır haklıda olsa haksızda olsan değişik
Dışarda bağırınca ne yapmalıyım peki
Çok üstüne gitme insanların içinde ama tepkini evde göster..
Yani sakin mi olayım
insanın içinde bir daha yapmaması için uyar devam ederse o zaman sesini yükseltirsin
Dinlemiyor beni
öyle insanlara laf anlatılmaz cidden o zaman onu dinleyecek büyükleri sok devreye.
Nasıl peki
Bir ömür mü geçer böyle boşa ne kendini üzüyorsun her kadın ayaklarının üzerinde durmalıdır
Bide mesleğim yok çalışmıyorum ona muhtaç olduğumu biliyor ondan yapıyor olabilir mi
Kessinlikle ondan o zaman nasıl olsa bana muhtaç bir yere gidemez aklında ama böyle de olmaz olan sana olucak her türlü boşan gitsin
Ben çalışacağım
İnşallah hakkında hayırlısı çalışma hayatında şimdiden başarılar diliyorum 🫶🏻🫶🏻
Eşin olduğuna emin misin böyle insanların işi olmaz
Bunun bu rahatlığı ne bide niye insanlar beni değil de onu ciddiye alıyor suçlu olmasına rağmen bide polis memuru kendi
Peygamber değil ya
İnsan olamayışından kaynaklı böyle davranıyor
Polis olmasından dolayı insanlar ciddiye alıyordur ama bu şekilde de sana hayatı zindan eder
Sen çalışıyor musun
Hayır çalışmıyorum
Böyle insanlardan kimseye hayir gelmez
Neden bu tipler böyle
Bu tipleri sevdiğiniz için böyle. Kocan efendi biri olsaydi sevmezdin
Ya ne alakası var başta böyle değildi
Seni sevmiyor kendine saygın varsa ayrıl
Sanki çekemiyor beni
Beni seviyor da aşırı kıskanıyor gibi komşuda bunun yaptıklarını gördü sana aşırı sahipleniyor dedi
Bence boşan
Statü var diye değil mi
Çok ayıp ya
İnsan içinde yapılmaz mesleği ne olursa olsun. Onur kırıcı
narsist seninki. ne zamandur evlisin
Bunun bu rahatlığı ne bide niye insanlar beni değil de onu ciddiye alıyor suçlu olmasına rağmen bide polis memuru kendi 4 aydır evliyiz
ohooo sen boşanırsın yaz bunu kenara. görücü mü önceden anlamadın mı hareketlerinden
Böyle malları nerden buluyorsunuz
Onunla konuş siniri geçince eve g lince sakin sakin duygularını anlat
Bişey yok diyo
Senin işin zor o kendini normal zannediyor
ayrıl
ne olursa olsun böyle yapması normal değil
Benim anlamadığım insanlar niye onu ciddiye alıyo
belki arkadaşları tarafından sevilen bir insandır
Tamam da yabancı insanlardan bahsediyorum
Yabancı insanlar onu ciddiye alıyor dediğin ne?
Yabancı insanlar aranızdaki ilişkiye niye dahil olsunlar en fazla olanlara şaşırırlar
Ya onu ciddiye alıyorlar yabancı dediğim dışardaki insanlar
O ciddiye aldıklarından değil insanların meraklarından. Odaklanma onlara sorununu çözmeye bak şu an önemli olan bu :)
Nasıl ciddiye almadıklarından
yaşadığınız olayı ciddiye almazlar
Peki eşimi niye ciddiye alıyorlar suçlu olmasına rağmen
konuyu bilmedikleri için ciddiye alıyorlardır
Kaç yaşındasın
28 yaşındayım
Beni bi eklesene
Orada mısın
Burdan yaz
Yazabilsem yazarım demi
Orada mısın?
boşa gitsin
asil soru senin neden buna katlandigin
sebebi olamaz insanların içinde yapılamaz o
yanlış eş seçimi olabilir sebep
biz öylesine o.. ç diypruz sen eşim diyosun
Bu niye böyle
çıkayım mı gizden yazmak ister msn
Tamam
son derece yanlış.
Hep ya
Bunun derdi ne sence
Bu durumda ne yapmalıyım
Kaale almıyor ki aşırı rahat bide bensiz bi hiçsin diyor
Hayır bide aşırı ödlek öyle bağırıp çağırdığına bakma
oha yani
Onu boşa sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın durum hiç kolay değil canım, çok üzücü gerçekten. 😔 Böyle bir öfke patlamasının altında genellikle başka sorunlar ya da derin güvensizlikler yatabilir. Kontrol etme isteği de olabilir. Bu davranışlar bir ilişkiyi yıpratır ve senin güvenliğini sarsar. 💔 Mutlaka bir uzman desteği almalısın. Bu durumun üstesinden gelmek için profesyonel bir bakış açısı sana çok iyi gelecektir. Desteklenmek hakkın. 🤗