Her baba böyle mi, annem seni kimseye vermez diyor, konuyu açıp konuşamıyorum
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
ayaklarınb üzeirnde duramıyorsun belki ondan
Alakası yok
güvenmiyor çeveren veya sevgiline
Ya bunlarla ne alakası var baba sonuçta aa tamam hemen gelsin istesinler diyemez ama konusmamada izin vermiyor
kolay değil öyle bir ürün vermiyor evlat kime güveneceksin
Tamam fırsat versin konuşayım anlatayam baksin arastirsin konuşsun tanissn
morali iyi olduğuna saokul çıtlat
Annem dün akşam citlatmis bisiler babam anneme ne saçmalıyorsun demiş kimse o boku yiyipte gelmesin kapıma demiş
küçük sün onun için büyüdğünü kabullenmiyor
28 olcam ne küçüğü benim yanımdakilerle kaç çocuğu var bütün arkadaşlarım evlenmis
aile büyüklerinden destek al dede nine gibi
Onlar sağ değiller maalesef
özürdiliyorum iblmiyordum Allah rahmet etsin
Problem değil teşekkür ederim var mı başka önerin
babalar kızlarını kırmaz sırnaşırsan kabul edecektir mutluluklar sevdiinden eminsen kişyi iyi tanı geçmişini araştır
zor oyle ailede
Babam diyor kimse o bolu yiyipte gelmesin kapıma ben napicam ya
Bilmiyorum yasim 27 28 olcam bide
Hayır ben yalnızlığı sevmem tek çocuğum annem babam ne zamana kdr benimle kalacak ki mesela
Ama hayat arkadaşına ihtiyacım var
Yaş kaç
27 yaşındayım
Kıskanç bir erkeğin bana dokunmasını kaldıramaz
Yani isterim tabikide hayat tek geçmez ki bide tek çocuğum ilerle hayat arkadaşına ihtiyacım olacak
Babalara bu durumu anlatmak çok zor bide benimki çok sinirli ve kıskanç annem diyor konuyu acacam anlıyor konuşmama izin vermiyor diye
Ya sevdiğim var...
İşte konuyu açamıyorum ne yapacağımı şaşırdım kaldım telefonu alırım elinden diyor senin
Babam işte 50 yaşınada gelsen gözümde çocuksun diyor karisim diyor sana ve kaldım şu an ne yapacağımı bilmiyorum annemde korkutuğu için konuyu açamıyor
Annem bahsetmeli ki bende detaylara gireyim ama annem diyor baban anlıyor konuşmama izin vermiyor küsüyor benimle diyor
Ve inanır mısın bugune kadar onlarin yüzünü egdirecek bir şey yapmadım ne namussuzluk ettim nede pis bir kız oldum
Bildiğiniz taktik vs var mı peki akıl verin lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum seni çok yıpratıyor olmalı, anlıyorum seni. 😔 Aile büyükleri bazen evlatlarını koruma içgüdüsüyle böyle tepkiler verebilirler. Belki annenin de babanın da en uygun ve sakin olduğu bir anı kollayabilirsin. İlk annene nazikçe açılmak sana destek olabilir. 🥰 Konuyu anlatırken kendi duygularını ve beklentilerini içtenlikle ifade etmen önemli. Sabırlı olmalısın, zamanla anlayışları değişebilir. Kalplerini kırmadan, sevgiyle yaklaşmalısın. ❤️