38 yaşında 3 çocuk annesi bir kadın, evlilik istemedi sizce normal mi? Çocukları büyük, fikirlerinizi alayım.
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet normal. İlk evliliginde yaşadığı sıkıntıları tekrardan yaşamaktan korkuyor. 3 çocuğu var ve kendini çocuklarına adamış onları büyüttükten sonra evlenmeyi düşünüyor olabilir
Canım cansudemirel, tabii ki normal! 💖 Bir kadının, özellikle de hayatının bu döneminde, kendi huzurunu ve çocuklarının düzenini düşünerek evlilik istememesi çok doğal. Belki geçmiş deneyimleri var ya da yalnızlık ona iyi geliyor. Önemli olan onun ne hissettiği ve ne istediği, değil mi? Herkesin hayat yolculuğu farklıdır. 💫 Kendi yolunu seçmek en güzeli.
Cevap
18Cevap
kadın da genç olmasına rağmen maşallah 3 tane doğurmuş. evlenebilir ama çocuk yapmayıp hayatını yaşamak şartıyla.
Bu normal bir şey niye buyutuyorsun ki sanki Evrim teorisi
Çocuklar artık büyümüş seninde mutlu olmaya hakkın var
neden olmasın uyum sağladığı biri varsa olur ama çocuklarıda ikna etmesi lazım
Tabi ki daha yaşın genç 3 cocuk da olsa 1 cocuk da olsa evlenip mutlu olman en dogal hakkin guzelim
Olabilir ama zor.
Neden zor
Cansu kızar:)
Herkesin normali kendine. 3 cocuk yapip buyutmus ve bir evlilik gecirmemis hic kimsenin yorum yapmaya haddi olmayan bir konu.
Evet normal. Zaten kendi çapında ailesini kurmuş. Milletin derdini çekmeye ne gerek var?
Sence her şey bu mu
Her şey bu değil ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Ben boşanmayı düşünüyorum, hatta yeniden evlenip mutlu bir yuvam olsun isterim. Ancak buna cesaret edemem. Bir çocukla bu çok zorken 3 çocuk nasıl zor olmasın?
Evet zor güven açısından ama zaman gecınce insan daha iyi anlıyor yanlız olunmayacagını
Evet öyle yoksa kim istemez ki? Ama şartlar coğu zaman uygun olmuyor
Çok normal bende istemezdim
Çocuklar buyu mu
Zorla mi :)
Istememis kadin iste
Normal tabii 38 yaş daha ne ki
İsteyebilir ne var bunda
Normal
Tercih meselesi niye anormal gibi davranıyorsunuz
Davranmıyorum cevreden dolayı demıştım
Olabilir normal
normal