Hem cinsellik olmadan ilişki yürümez diyorlar hem bakire kadın istiyorlar, harbi ya siz ne ayaksınız
12 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kızlar gerçekten sizi seven birisine denk geldiğiniz zaman o adamın sizi en son götüreceği yer yatak olduğunu anlayacaksınız.. Gerçek seven adam sizden başkasını hayatında düşünmediği için cinselliği aceleye getirme gerksinimi olmaz.. Ama ortada cinsellik için yanıp tutuşan bir adam varsa ve hızlı hareket ediyorsa sevilmiyor kandırılıyorsun..
Bir rivayete göre bu erkeklerin evlenince de hem evini tertemiz hem mükemmel yemekler isteyem hem çocuk isteyen ama hiç çocuk doğurmamış gibi fit bi eş isteyen hem eşi çalışsın hem de kocasına mükemmel derecede zaman ayırsın isteyen erkekler olduğu söyleniyor
Bakire isteyip sonra cinsellik yaşamak istiyorlar ama bu erkeklerin bencil olduğunu gösterir. Erkekler diğer hemcinslerini hiç düşünmüyorlar sadece kendilerini düşünüyorlar. Ha bir de hiç cinsellik yaşamayıp tecrübeli isteyen erkek modeli var. İkisinin bir arada olması imkansız değil elbette ama hem tecrübeli olsun hemde cinsellik yaşamasın gibi bir ihtimal çok düşük.
Cinsellik olmadan yürümez diyenler bakireliğe önem vermeyenler; bakire kadın isteyenler de cinselliği yaşamamış kişiler işte. Hangi tarafın lafının genelleneceği bakışa bağlı
Olay ne?
Anlama kıtlığın mı var
Benim anlama sorunumdan ziyade, senin genelleme sıkıntın var.
Bakire isteyen de var, istemeyen de. Bakireliğe önem vermeyen insanlar cinsellik olmadan ilikşi olmaz tarafının adamları; bakire isteyenler de evlilik öncesi ilişkiye sıcak bakmayan taraf.
Hem bakire isteyip hem cinselliksiz ilişki olmaz diyen varsa, o malın önde gideni zaten. Sanki erkeklerin genel bir tutarsızlığı var gibi soru sormuşsun, sözlerine de dikkat et
Onlara erkek değil, iki ayakla hayvan diyoruz biz. Çünkü ancak bir hayvan bu talepte bulunup davranabilir.
Kendileri de ne istediklerini bilmiyo işte bu erkeklerin
Erkek olsaydım çok üzülürdüm
Pis erkekler
tipik her halti yiyen erkekler, ama eşlerini bakire isteyen erkekler.
Türkiye sağ partiler yüzünden böyle saçma vir kültür yaşıyor işte. Toplumsal kültür Araplaşmış özetle. Ne türk ne İslam ne medeni hiçbirinde böyle bir iki yüzlülük yok
Gerçekten seven bir adam sınırlarınıza dikkat eder. Tabiki isteyebilir bu normal ancak manipülasyonla acıtasyonla sınır ihlali yapmaz.
Önceden başkasıyla yaşayın da sonra bana gelin diye bir kavramda olamaz herhalde
Sevgilisiyle her haltı yiyip evleneceği kadın bakire olsun isteyenler onlar
Bunu diyen aynı erkek olamaz
yo valla aynı erkek sevişmek kız yok ama ben bakire bir kızla evlenmek istiyorum diyorlar
Ozaman bakire kıza hakkı yok
git anlat bunu erkek ortamında o zaman
Çok defa söyledim zaten
ne diyorsak onu yapmaya çalışıyoruz
Boyun 160 mı
184 kardeşim
Niye adamla alay ediyon 160 olsa nolacaktı
Omuz genetiğine üzüldüm
tamam üzül
160 erkek ne kukla mı
184 üm diyorum algılama sorunun mu var kardeşim boş boş da yazıp bildirim gönderme
olm hayatını yerim senin
Erkekle ilişki olmaz. Boşverin erkekleri😄
Galiba onlar da ne yaptığını bilmiyor
Onlar ezik tipler
ben demiyorum diyene söyle
Aranıyorlar
Dengesizler
İlk defa akıllıca bı soru gördüm bugün
Ciddiye alma boş ver
aynı kişi diyosa sıkıntı
Ne yapmaya calisio
Makllar çok takılma