Giyimi, arkadaş ortamı ve karakteri demeyin başka nasıl biliyorsunuz? Hemen diye anlayabilir misiniz bir ajan gibi, yalan söylediğini ve sana kendini kakalaması mesela
13 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Giyimi, arkadaş ortamı ve karakteri demeyin başka nasıl biliyorsunuz? Hemen diye anlayabilir misiniz bir ajan gibi, yalan söylediğini ve sana kendini kakalaması mesela
Cevap
5Cevap
Anlamadım bir yolu yok açacaksın ağzını soracaksın aynı şekilde o da sana sorduğunda net bir şekilde cevap verecek yalan söylüyor Doğru söylüyor Bunun cevabı kalbinde kalbin ısınmadıysa iletişimi devam ettirmeyeceksin kalbin ısındıysa birlikte yürümeye devam edeceksin
Şu Red Flag kelimesinin Türkçe karşılığını söylersen iletişim kurmaya devam edeceğim kendi dilimize sahip çıkalım gavurun kelimesi ile konuşmayalım
Hayatında ilk defa gördüğün kişiyi kalbine soracaksın kalbin ısındı ise devam et kalbi ısınmadıysa kesinlikle devam etme en pratik ve Keskin Kural budur
Tecrübeyle harmanlanmış yorumlama yeteneğinle. Bir şeyleri fark ettiysen sen de masum değilsindir
Onla bunla zikişin zikişin ama evliliğe gelince eline erkek eli değmemiş kız. Yok öyle bir dünya. Artık herkesin bir geçmişi var.
Valla boşuna kasma aşırı şişman aşırı tipsiz vs. Bir tip değilse illaki öyle ya da böyle bir şeyler yaşamıştır.
Boşuna çabalar. İnsanların gizli özel hayatlarını kimse bilemez.
Net olarak sormak yobazlık gibi gözüksede ben netlik taraftarıyım daha önce cinsel birlikteliğin oldu mu diye sorulmalı
Genel olarak söyledim sizi kastetmemistim ne sorsak yobaz olarak gören bir kitle var ne yazık ki
Belli eder kiz kendini canım değilsen anlarsın😂😂😂
Kaç yasindasin ki
Hayır yok. Sen sorarsın o anlatır tabi doğruysa
Hislerin güçlüyse olabilir dediklerin
Bumu nazik nir dille sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bir insanı tanımak portakal soymaya benzemez ki hemen anlaşılsın. 🧡 İnsanların geçmişleri, hayatları çok katmanlıdır. Onu gözlemleyerek, zamanla ve sohbetlerle ortak değerlerinizin olup olmadığını anlayabilirsin. Hayata bakış açısı, beklentileri, olaylara verdiği tepkiler... Bunlar sana çok şey fısıldar. Sabırla ve açık bir kalple yaklaşmak en doğrusudur. 😊 Böylece kişi kendini sana doğal akışında açar. ✨