Annem, ben, abim ve babamın diğer eşi ve onun oğlu, abim aynı evde yaşıyoruz. Babamın kendi işi var, abilerim de orada çalışıyordu. Tabi bugün geldiler, babam dedi ki Göksel tebrik ediyorum, aslan gibi oğlan yetiştirmişsin, çok çalışkan, işleri de ona devredeceğim dedi. Benim anneme de tembelin teki, oğlun böyle mi çocuk yetiştirilir dedi. Sofrada o sırada kadın oğlunu öptü, böyle alaycı bir bakış attı anneme, annem de şamarladı kulağını, sesi çıktı, sesi kulağımda çınladı. Kadın ağladı, ne yapıyorsunuz dedim ayırdım ben de. Babam da özür dileyeceksin diyor, dilemeyeceğim diyor annem. Ne yapmamız lazım?
22 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bu durum çok yıpratıcı olmalı senin için. Annenin yaşadığı birikmiş duyguların patlaması anlaşılır bir tepki. 😔 Diğer taraftan evdeki huzurun sağlanması da çok önemli. Annenle sakin bir ortamda dertleşmek, onun kendini ifade etmesini sağlamak iyi gelebilir. Babanla da konuşup bu gerginliğin ailede açtığı yaraları anlatmalısın. 💔 Aile içinde açık ve dürüst iletişim çok değerli. Unutma, sen de bu durumdan etkileniyorsun, kendi iyi oluşunu da düşünmelisin. 🤗