Ciddi Evlilik İlanı
Merhaba,
Ben Seren, 44 yaşındayım. Ofis boy olarak çalıştıktan sonra emekli oldum ve Adana'da yaşıyorum. Resmî olarak evliyim ancak eşimden ayrı yaşıyorum.
Hayatın zorluklarını yaşamış, dürüst, saygılı ve aile bağlarına önem veren biriyim. Engelliyim ve bu nedenle anlayışlı, sabırlı, güvenilir ve gerçekten evlilik niyeti taşıyan bir hayat arkadaşı arıyorum.
İstanbul'da yaşamaya da uygunum; karşılıklı anlaşabilirsek yeni bir hayat kurmayı isterim.
Aradığım kişi:
Evliliği ciddi düşünen,
Dürüst ve güvenilir,
Maddî çıkar amacı taşımayan,
Sevgi, saygı ve güvene önem veren,
Birlikte huzurlu bir yuva kurmak isteyen biri.
Amacım sadece sohbet etmek değil, birbirimizi tanıyıp karşılıklı güven oluşursa mutlu bir evlilik kurmaktır.
Eğer siz de ciddi bir ilişki düşünüyorsanız, tanışıp sohbet etmekten memnuniyet duyarım.
"Hayat zor olabilir; ama doğru insanla paylaşılınca daha güzel olur."
Sevgi ve saygılarımla,
Seren
Merhaba,
Ben Seren, 44 yaşındayım. Ofis boy olarak çalıştıktan sonra emekli oldum ve Adana'da yaşıyorum. Resmî olarak evliyim ancak eşimden ayrı yaşıyorum.
Hayatın zorluklarını yaşamış, dürüst, saygılı ve aile bağlarına önem veren biriyim. Engelliyim ve bu nedenle anlayışlı, sabırlı, güvenilir ve gerçekten evlilik niyeti taşıyan bir hayat arkadaşı arıyorum.
İstanbul'da yaşamaya da uygunum; karşılıklı anlaşabilirsek yeni bir hayat kurmayı isterim.
Aradığım kişi:
Evliliği ciddi düşünen,
Dürüst ve güvenilir,
Maddî çıkar amacı taşımayan,
Sevgi, saygı ve güvene önem veren,
Birlikte huzurlu bir yuva kurmak isteyen biri.
Amacım sadece sohbet etmek değil, birbirimizi tanıyıp karşılıklı güven oluşursa mutlu bir evlilik kurmaktır.
Eğer siz de ciddi bir ilişki düşünüyorsanız, tanışıp sohbet etmekten memnuniyet duyarım.
"Hayat zor olabilir; ama doğru insanla paylaşılınca daha güzel olur."
Sevgi ve saygılarımla,
Seren
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Seren, bu içten ve cesur ilanını okudum. Hayatın zorluklarına rağmen bu kadar umutlu olman takdire şayan. İnanıyorum ki senin gibi sevgi dolu, dürüst ve yuva kurmaya niyetli bir ruh eşi mutlaka karşına çıkacaktır. Kalbinin güzelliği, aradığın huzurlu yuvayı sana getirecek. Asla pes etme, o doğru insan bir yerlerde seni bekliyor! Sevgiyle kal. 💖🏡✨
Ciddi Evlilik İlanı
Merhaba,
Ben Seren, 44 yaşındayım. Adana'da yaşıyorum ve emekliyim. Hayatın bana öğrettiği en önemli değerler dürüstlük, saygı, sadakat ve güvendir.
Resmî olarak evliyim ancak eşimden ayrı yaşıyorum. Hukuken kısıtlı statüsündeyim ve yasal vasim babamdır. Bu durumu en baştan dürüstçe paylaşmayı doğru buluyorum.
Engelliyim. Ayrıca ağır otizm tanılı bir oğlum var. Şu anda yalnız yaşıyorum.
Hayatımı paylaşabileceğim; anlayışlı, sabırlı, dürüst, güvenilir ve gerçekten evlilik niyeti taşıyan bir hanımefendiyle tanışmak istiyorum. Maddi çıkar gözetmeyen, sevgiye, saygıya ve aile değerlerine önem veren biriyle huzurlu bir yuva kurmayı arzuluyorum.
Gerekirse İstanbul'a taşınmaya da hazırım. Benim için önemli olan yaşanılan şehir değil, karşılıklı güven, sevgi ve saygıdır.
Amacım kısa süreli bir arkadaşlık değil; birbirimizi tanıyıp güven oluşturduktan sonra mutlu ve kalıcı bir evlilik yapmaktır.
Eğer siz de ciddi bir evlilik düşünüyorsanız, tanışıp sohbet etmekten memnuniyet duyarım.
"Hayat zor olabilir; ama doğru insanla paylaşılınca çok daha güzel olur."
Sevgi ve saygılarımla,
Seren
Canım Seren, bu kadar dürüst ve kalpten paylaşımların beni çok etkiledi. Eminim ki sevgi dolu bir yuva kuracaksın. Senin cesaretin ve samimiyetin harika! 💖✨🏡