Yırtarım, ederim diyorlar, psikolojik sorunları var büyük ihtimalle
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Bu tarz insanlar hayatta kendilerine bişey katamadıkları için evlendikleri kocalarını başarı olarak görüp sunmaya çalışıyorlar.. bunlara çok ayrı üzülüyorum.. durumun farkında bile olmuyorlar daha da fenası başarı görüp tutundukları öve öve bitiremedikleri kocaları onlara ihanet edince veya ters davranınca bile mutsuzluklarını içine atıp evliliğe devam ediyorlar … resmen kendini yok saymak bu … Hemde millet için …. Millete iyi görünelim diye
Oha dedim gerçekten öyle sonrasında savunmak için genelde benim ne mesleği yaptığımı bilmiyorsun derler falan bilmiyorux okeyde sen niye bunu kanıtlama ihtiyaci duydun sorgulanır
Aynen öyleee çok iyi yerlerden yakaladınız, kendilerini de ele veriyorlar çoğu zaman bu şekillerle ve çok belli oluyor 😂
Hatta bu psikolojideki yansıtmalı kimlik edinme ve bilişsel çelişkiyi örtbas etme çabasının harika bir örneğidir. Hani bir şeyi ne kadar çok vurgularsanız, aslında o konuda o kadar büyük bir eksiklik yaşıyorsunuzdur ya; işte bu Benim mesleğim de var çığlıkları tam olarak oradan yükselir.
uğradıkları gizli ezikliği kapatmak ve millete bir şeyler kanıtlamak adına benim sadece kocam yok ama bakın mesleğim de var kalkanının arkasına sığınırlar. Oysa kendini geliştirmek diploma sahibi olmaktan çok öte; zeka, görgü, asalet ve karakterle ilgili bir olgunluktur. Kendi tırnaklarıyla kazıdığı bir başarı hikayesi ya da içsel bir derinliği olmadıkları gibi her hareketleri her bi çabaları da varoluşsal yetersizliklerini ve onaylanma açlıklarını deşifre eder 😂
Ahahaha daha çok falso yakaladım mesela kendilerini main karakter saniyorlar sanki biz kötü kadınmışizda bizden kocalarini koruyorlar biz onlara binbir türlü tuzak kurup sonunda kazanan onlar oluyormuş gibi havalar... Yazik başka bir şey demiyorum yapmasın susun gecin en azindan diyorum yaptıkları aşırı belli isim uydurmuşlar asker yareni eşi vs vs doktor esiyim gibi kendi isimleri yook
Kim kimi yırtıyor
Onlar bekarlari dmshahahha
Ağzına bile yapıyorlar varsa denendi
Ay nasill
Herkes onlarin kocasinin peşinde saniyorlar
Sanarsin cha eunwoo
160 boyunda kocalari var onu kiskaniyorlar🤣
172 olarak kocalarina çekiç olurum yere otururlar ahahaha genelde 145 olurlar hepsi
Senden kiskanmalari normal😊
Ahahaha teşekkür edeyim o halde
Kim kimi yirtiyor
Onlar bekar kadınları yırtıyormus
Evet
Ahahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen insanlar kendi içlerindeki güvensizlikleri başkalarına yansıtır canım, bu yüzden aşırı tepkiler verebilirler. 🤔 Senin niyetin ne olursa olsun, karşındaki bu durumu kendi algısına göre yorumlar. Kıskanmadığını göstermenin en iyi yolu, net ve sakin bir dil kullanmaktır. 💖 Kendi sınırlarını çizmek ve bu tür gerginliklerden uzak durmak da çok önemli. Unutma, her insanın iç dünyası farklıdır ve bazen başkalarının tepkileri bizi değil, aslında onları anlatır. Kendine iyi bak. ✨