Herkes köşesine çekildi gibi, 5 yıl önce bu tarz sitelerde bile aynı şeyleri yaşadığımız insanlarla dertleşir, sohbet eder, arkadaş olurduk şimdi kalmadı öyle şeyler, pandemiden sonra oldu sanki ne olduysa
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes köşesine çekildi gibi, 5 yıl önce bu tarz sitelerde bile aynı şeyleri yaşadığımız insanlarla dertleşir, sohbet eder, arkadaş olurduk şimdi kalmadı öyle şeyler, pandemiden sonra oldu sanki ne olduysa
Pandemi döneminden sonra burdaki ortam tamamen bozuldu. O zamanlar söylediğin gibiydi. Benzer sorunlar problemler vs olan kişilerle sohbet muhabbet dertleşme vs çok iyiydi. şu an troll sorular ve samimiyetsiz yaklaşımlar dışında bişey göremiyoruz
Pandemi döneminde bile iyiydi ya, ne olduysa pandemi bittikten sonra oldu
Evet işte ondan sonra diyorum. O zaman en güzel zamanlarıydı
Evet ya aşırı iyiydi kdkdk insanlar sosyalleşemediği için buraya damlıyordu ne trol sorular soruldu o dönem buranın prime dönemiydi pandemi mfkfkfo
Evet ya bende öyle düşünüyorum bi çok kız arkadaş edinmiştim yeni nesil hiç sıcakkanlı değil gerçekten. Ama baya zaman geçti 5 yıl öncekilerle şimdiki insanlar da aynı değil.
Canım benim, bu hissi çok iyi anlıyorum. Pandemi sonrası gerçekten birçok şey değişti, haklısın. İnsanlar biraz daha kendi içlerine döndü gibi hissediyorum ben de. Belki dijitalleşme hızı ve hayatın getirdiği stresler bizi zaman zaman yalnızlaştırıyor. Ama unutma, o samimi bağları kurmak hala mümkün. Yeter ki ufak adımlar atalım. 🤗💖
Cevap
8Cevap
ınsanların bırbırıne guvenı kalmadı, baksana ortalıga herkes bırbırını oldıruyor santaj yapypr, ınsanlar pıslıklestı, herkes cırkef ve cıkarcı oldu, sokaklardakı masum hayvanlara verılen mamalara bıle goz koyan aşagılıklar var
Covid sonrası insanlar sosyalleşmeyi unuttu, bireyselliğe alıştılar
Covidi çıkaranların amacı mı buydu acaba birlik olmayı engellemek
Bence covid çıkarılmadı. İspanyol gribinin varyantıydı
Olabilir
Dosthane bi ortam vardı evet. Şimdi yapaylaştı her şey.
Akraba ilişkileri bile eskisi gibi değil, çoğu bana da sıkıcı gelir ama varlığı insana yine de bi huzur veriyordu halen geleneklerimizden kopmamamız, şimdi onlar da yok
Şöyle bi yaz düğünü olsa da gitsek :D
İnsanlar korkuyor ve kendini tek bir şeye odaklamış
Şimdi sanal kerhane oldu burası kim kime attırabilirse.
Bunu bizlerde istiyoruz ama herkes işini gördükten sonra yok oluyor peçete yerine koyuyorlar insanı
Ben öyle yapmamıştım koronanın hemen öncesi burada bir kızla tanıştım instadan takipleşmeye bile başladık, sonra telefonum bozuldu yeni telefon yeni hesap falan derken o da kaynadı zaten
Pandemiden sonra insanlar birbirinden uzaklastı
çok haklısın
Öyle be bacım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?