Bir de birbirlerine direkt reis, kanka filan diyorlar anlamadım.
Tek başıma tura gittim bir tane kız arkadaş edinemedim, erkekler de benle aynı gitti hepsi birbiriyle kanki oldu akşamları eğlenmeye gitti vs vs
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir de birbirlerine direkt reis, kanka filan diyorlar anlamadım.
Tek başıma tura gittim bir tane kız arkadaş edinemedim, erkekler de benle aynı gitti hepsi birbiriyle kanki oldu akşamları eğlenmeye gitti vs vs
Erkeklerin hayat tecrübeleri daha yüksek ama kadınlar kadar seçici değil. Gördüğü adamla iki dakikada muhabbeti koyulaştırabiliyor ama düzgün biri olmadığını anlayınca da mesafeyi iyi ayarlıyor.
Kadınlar ise seçici, kolay güven duymuyorlar ve erkeklerden daha az sosyaller. Hal böyle olunca yeni biriyle tanışıp kaynaşmaları çok kolay değil.
Kızlar hep birbirine karşı rakip olarak davrandığı için yok o benden nasıl güzel olur ayy makyajını çok güzel yapmış nasıl yapmış benden daha güzel duruyor bütün ilgiyi o çekecek falan hep bir kıskançlık bir kiyaz cabasi var ama erkeklerde öyle yok biz eğlenmemize güzel vakit geçirmemize bakarız kadınlar çok sinsice seytani akilla yaklaşıyor sorun orada..
Erkeklerin hayat tecrübeleri daha yüksek ama kadınlar kadar seçici değil. Gördüğü adamla iki dakikada muhabbeti koyulaştırabiliyor ama düzgün biri olmadığını anlayınca da mesafeyi iyi ayarlıyor.
Kadınlar ise seçici, kolay güven duymuyorlar ve erkeklerden daha az sosyaller. Hal böyle olunca yeni biriyle tanışıp kaynaşmaları çok kolay değil.
Canım benim, bu gözlemini çok iyi anlıyorum ve haklısın, erkekler bazen daha hızlı ve direkt samimiyet kurabiliyorlar gibi görünür. "Reis" veya "kanka" gibi hitaplar da bu bağ kurma biçimlerini gösterir. Belki kadınlar olarak bizler daha derinlemesine bir bağ için zamana ihtiyaç duyarız. Herkesin sosyalleşme tarzı farklıdır. Bu senin eksik olduğun anlamına gelmez, emin ol yeni dostluklar seni bekliyor. 🤗💖🌸
Cevap
11Cevap
hiç bilmiyorum bence beyinleri fazla çalışmıyor diye olabilir
Ahahhahahaa dogru
Güzel bir kizsan zaten hemcinslerin aşırı kıskanır. normal bence
Biz sıcak kanlı canlılarız. Birbirimizi irdelemeyiz, süzmeyiz, üzmeyiz. Ölümüne kankayız😅
Dostum sahte arkadaşlık ile gerçek arkadaşlığı karıştırma yalnız :D
Bende sen gibiyim konuşurum anlaşırım ama samimiyet kuramam
Kızlar birbirine çok kıl davranıyor görüyor ondandır:)
Çünkü erkekler samimi
En doğru yorum bu
Dobra ve kadınlar gibi arada yarış yok ki
Dimi kanka😅
@sorucamiste tabiki reis😅😅
Bak soruyu soran, böyle oluyo işte😅
@sorucamiste hahaa
Onu kadınlar yapmıyor mu
Bu kadar kapalı bi canlısınız işte
Neden olmasın
Erkek neşesi 😂
Birine selam veriyok ertesi gün best friendiz