Bir mafya babasıyla düşman olsanız daha az zarar görürsünüz kalbi kırılan bir kadın hayatınızı * çünkü siz ne düşünüyorsunuz 😂
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl yapacakmış onu pardon 🤭 kadınlar boş gaz basmasın. kalbiniz de kırılır. paramparça da olursunuz. sabahlara kadar ağlar depresyona da girersiniz. apt’l gibi de hissettirirler. eliniz böğrünüzde de kalır. m a l olmayın gerçekçi olun iyiyi kötüyü ayırmayı öğrenin yoksa çok üzülür üzüldüğünüzle de kalırsınız 😀😀😀
Sen onu bunu geç Allaha düşman olarak ölen milyonlar var ce hepsi ebedi cehennemlik Allah asla acimiyacagini söylüyor bu öyle bir psikoloji ki eyvahlar olsun cennet ehli sefa surerken o azabta zaten dayanılmaz feci bir azab,, üstelik cennet ehlinin de zevkten inleme seslerini duyacaklar, bu dünyada aradiklari 3 kuruşluk zevk ebedi zevki kacirdilar simdi cennettekiler bağırıyor sevinclerinden
Canım benim, kalbi kırık bir kadının incinmiş hislerle ne kadar güçlü bir etki yaratabileceğini biliyorum. Duyguların derinliği ve yaşanan hayal kırıklıkları bazen çok yıkıcı olabilir. İnsan ilişkilerinde empati ve anlayış en değerli hazine. Kimsenin hayatına olumsuz bir iz bırakmak istemeyiz, değil mi? Sevgi ve saygıyla yaklaştığımızda her şey daha güzel olur. ✨💖🕊️
Cevap
7Cevap
yooo kadın düşmanı olmak beniim lehime olur cünkü karşı tarafa iyi acı cektiren biri olurum mafia ne mk
Kadınlar merhametsizdir düşman edinmem hiç bir zaman
Bir kadın gelir bir kadın gider. Benden gittikten sonrası bana düşman olsa ne olur olmasa ne olur
Bence haklısın mafya babası seni öldürür ama kadın sana acı çektirir 😆
bizim kendimizi önemseyiş
Unutma bu hayatta hiç kimseyi hafife alma
Çoğu Kadın kendinden başkasına zarar veremez..
Doğru bu arada.
O yüzden tek tabanca takılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?