Ben kesinlikle işkenceli idam olsun diyorum, hak ettikleri bu
İşkence&İdam
Sadece işkence
Sadece idam ölüm
Müebbet hapis cezası
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer gerçek tecavüzden yani ilaç atılmış ya da sağlık problemi olan, rıza dışı. tehditli ve cana kast etme vb durumlu tecavüzden bahsediyorsun sanırım idam en iyi karar ama bana kalırsa yumurtlarını almak daha acı çünkü idam edince bitiyor adam zaten yok oluyor adama iyilik yapmış oluyorsun yani saniyeler içinde adamın tüm sorunlarını ortadan kaldırıyorsun borcu harcı derdi tasası karı kız davası sapıklığı kavgası alacağı vereği hiç bir şey kalmıyor mis ama yumurtalıklarını alırsan ona daha iyi bir ceza verebilirsin
Tecavüz çok ağır bir suçtur ve mağdurun hayatında derin izler bırakabilir. Bence böyle bir suçun cezası, mağdurun yaşadığı fiziksel ve psikolojik zararı, olayın şartlarını ve failin durumunu dikkate alacak şekilde çok ciddi olmalıdır. Adaletin amacı hem mağduru korumak hem de benzer suçların önüne geçmektir. Bu tür suçlarda faillerin yaptıklarının karşılığını hukuk çerçevesinde alması ve mağdurların desteklenmesi çok önemlidir.
Bu ve bunun gibi şeref yoksunu insanların önce takımları alınmalı ağırlık yapmasın maksat diye. Sonra alnına sıcak nişadır değdirilsin damgalı gezsin ki her gören ne olduğunu bilip bir daha dövsün bu annesi kötü çocuğu..
sadece takımlar değil hepsi alınmalı işerken bile kadın gibi uğraşsın @gulumseyenkedi
@SüheylaaaaAAA ayyy vallahi çok güzel söyledin..
her zaman :D ibret olmuş olur hem, ama anlamadığım şekilde hadım cezası olması tecavüz oranını düşürmemiş diğer ülkelerde
@gulumseyenkedi
@SüheylaaaaAAA Sadece hadım kurtarmaz işte. Alnına sıcak mühür basılmalı ki her gören tecavüzcü bir şerefsiz olduğunu anlayıp bir daha haşat etsin :D
intihar eder ya ztn :D mesaj atar mısın
Cevap
6Cevap
İşkenceli idam.
İnsan haklarından ve kişisel özgürlüklerden nasibini almamış devletin ne akla hizmetse azılı suçluları insan yerine koyması da akıl almaz bir şey. İnsanın vergi ödemeyesi geliyor.
Tecavüz çok kötü bişey ama kadınların çok büyük çoğunluğunun neden tecavüz fantazisi var onu anlamış diilim 🙄🙄
İşkence idam ve öncesinde de hadım edilmeli itler
iskence idam
İşkence idam
Düpedüz idam
İdam.
A...
Bır canıAllah alır bence
Hak ediyor
İdamı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?