16 gü

Kuzenim sürekli hesabı ödüyor, ezik gibi hissediyorum. Bu ödeme dengesizliğini kırıp durumu nazikçe nasıl düzeltebilirim?

Memleketten buraya atanıp gelen yaşıt amcamın kızı sürekli gittiğimiz yerlerde hesabı hep o ödüyor ben kartı çıkarıp hazırlıyorum ama olmuyor o benden önce okutuyor bir de kasada tartıştığımız için hep rezil oluyoruz. Bu durum beni artık rahatsız etmeye başladı sırf bu yüzden onunla dışarıda bir yerlere gitmek istemiyorum ama onu çok seviyorum ve o İstanbul'a ilk defa gelmiş bilmiyor ve sürekli gezmek istiyor ben de gezdirmeyi çok severim.
Böyle yaparak bana kötü de hissettiriyor sürekli babam olmadığı için ve maddi durumumuzu bildiği için böyle yaptığını düşünüyorum ve kendimi artık bir ezik gibi hissediyorum ama daha birkaç ay önce tanıştığım arkadaşlarımın yanında böyle hissetmiyorum.
Şimdi de DGS sınavına girecek diye sabah bir pastane cafe tarzı bir yere oturup poğaça falan yiyip bir şeyler içtik o sınav saati gelince gitti bana burada bekle sınavdan çıkınca buraya geleceğim, gelince de tatlı falan yeriz dedi. Ben şimdi cafeden hesabı ödeyip çıkıp okul kapısında beklesem mi napsam mı ama burası da çok rahat gidersem güneşin alnında yarım saat bekleyeceğim.

Güncellemeler
16 gü
Ya da vazgeçtim bugün gizlice gidip hesabı ödemeyeceğim yine kasaya birlikte gittiğimizde şansımı denerim çünkü bugün onun işi için ben pazar günü erkenden kalkıp geldim o olmasa ben bugün öğlene kadar hem uyuyacaktım hem de bugün hesap biraz beni aşar gibi bu ay tatile de gideceğim kredi kartlarıma fazla yüklenemem. Allahım inşallah bir gün ben de şu dışarda yediğim içtiğim parasını düşünemeyecek kadar zengin olacağım. Çok çalışacağım ama olacağım.
Güncellemeler
16 gü
Şu an içimi deli gibi intikam ateşi bürüdü. O kadar zengin olacağım ki bu kuzenimle sürekli buluşup bir yerlere gideceğim ve ona hiç hesap ödetmeyeceğim. Benim yaşadığım bu durumu ona da yaşatmadan bu dünyadan gitmeyeceğim.
Kuzenim sürekli hesabı ödüyor, ezik gibi hissediyorum. Bu ödeme dengesizliğini kırıp durumu nazikçe nasıl düzeltebilirim?