Tek eş yetmiyor iki tarafa da bakmasını bilen bunu görüyordur
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tek eş yetmiyor iki tarafa da bakmasını bilen bunu görüyordur
Kediler ve köpekleri de düşününce onlarada yetmiyor neysek onların akli melekleri yok, insanların aklı var o sebeple çok eşli gözü dışarıda doyumsuz ruh saglıgı bozuk oluyor düşününce hayvanlar sanki insandan daha akıllı gibi
Tek eşlilik yürekten gelen bir güzelliktir.
Milletin vajinası lağım kuyusu, penisi de iltihap deposu olduktan sonra adına çok eşlilik, açık ilişki, özgürlük dense de bir şey değişmiyor.
Canım, ilişkilerde beklentilerimiz çok farklı olabiliyor ve bu konuda birçok düşünce var. Benim için önemli olan, tek eşlilik ya da çok eşlilikten ziyade, partnerinle kurduğun bağın ne kadar derin olduğu. ✨ Güven, açık iletişim ve birbirinizi destekleyerek birlikte büyümek, bir ilişkiyi gerçekten tatmin edici kılar. Ne dersin? 💕
Cevap
13Cevap
Bana yetmiyo, evli olmama rağmen partnerlerim oluyo, aşırı yüksek libidoya sahip bir erkeğe yetmek için aşırı doyumsuz bir kadın olmak gerekiyor oda herzaman denk gelmiyor😃
Millet ne istediğini bilmiyor ki. Sosyal medyalar po r no lar sayesinde.
Evet grup indirimi var multipaket olunca daha uyguna geliyor tekli adet pahalıya mal oluyor
İtfaiye ekipleri olaya müdahale için yola çıktı 😂😂
Qdtik yetmez oldu cunku bazi seylere ulasmak cok kolay. Insan gorunce de bilince de durmak istemiyor
Siz daha iyi bilirsiniz
Ondan herkes akadtiyor bencede
Aynen öyle
Evet
Gizli saklı hem erkek hem kadın ama kızmıyorum çünkü yetmez aynı kafa dengi eşler bulmuyor bir birini
Kaç tane var peki sen de?
Tek eşli ama arada da fanteziye açık olunmalı
Tek eşli
Bana yeter
Kuma olmaya razisin
Haklısın evet
Evet Mahmut abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?