Mesela dedeniz zamanında babanızı borç batağına sokmuş onun yüzünden anneniz babanız hep kavga etti ve yaşlandığında ona saygı duyar mısınız yine de?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Duyamam çocuklarımız bize hiçbir şey borçlu olamaz maddi manevi hep çocuklarına yardımcı olurlar onları koruyup kollarlar aksi varsa ona ana baba demek komik
Sevgili arkadaşım, bu durumun ne kadar zorlayıcı ve kalp kırıcı olduğunu tahmin edebiliyorum. Aile içinde yaşanan böylesi derin sıkıntılar, izler bırakır. Yaş almak, birine duyulan saygıyı otomatik olarak getirmez ki. Saygı, güvenle inşa edilen karşılıklı bir duygudur. Senin ve ailende yaşananları anlamak çok doğal. Kendi iç huzurunu bulman önemli, affetmek ise ancak sen hazırsan gerçekleşir. Bu konuda kendini zorlama canım. 💖🌿
Cevap
1Cevap
Babaannem hem babamı hem birçok oğlunu kızını dışladı mal paylaşımında. Birilerine daha çok verdi. Ama günün sonunda onlar değil babanneme ben bakıyorum 2 saat önce duşunu aldırdım. Elini kaldıracak, yürüyecek hali yok. Yaşlılık kendini her haliyle hissetiriyor zihni bulandı. Ama hiçbir zaman sen böyle yaptın demedim. Bu onun gübahı. Allah'ın bana verdiği görev ise ona bakmaktır. "La tekul uff" der ayette. "Uff bile deme"
Hayır, yüzüne bile bakmam. Babanı nasıl borçlu yaptı?
Kötü söz etmem saygıdan kastın buysa ama yakın da asla olmam sonuçta ne mal olduğu belli
Ben ikisini de çok seviyorum ama. Duymam ‼️
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?