Arkadaşlar durduk yere iyi ve ince davrandığımız için arkadaşımız engelledi, ort kalan arkadaş sebep nedir, hareketleri saçma sapan, niye böyle yapıyor
4 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
ergenlikten çıkamamıştır daha
Öyle zaten
Vallahı yoruldum sıkıldım herkesten ben ne alaka
O kadar iyi davran nankör insanoğlu ıy
İyi anlamda yazayım dedim engellendım birden ya ne alaka ams
Çok sıkıldım her şeyden tükendım hayatımı uzakta yaşamak istiyorum ya huzurlu sosyal medyadan uzak işte
Ya sen gel yıllar sonra yaz iyi davran sonra engellen böyle bişey mi var
İzole derken
aman boş ver ya zaten konuştuğumuz biley yaptığımız yoktu ben zaten istemiyordum, belli zaten böyle iğrenç çıkarcı insana değmeyeceğini arkadaşa biliyordum yıllar sonra yazayım dedim iyi anlamda engellendım N değişik his la
kanka öylr yaptı ilk defa yaşadım zaten bellı çıkarcı olduğunu içim şükürler olaun allahım bi bildiğini var aynı ortamda okulda olmamışım iyi anlamda niyetle yazdım Brn bak yıllar sonra o ne yaptı mesajlarda iyi öyle bilmiyorum işte böylr mal mal mesajlara gerek yok bence de ergen gibi
Gel konuşmayı öğret millete
Öyle ya ben bundan daha iyiler bulurum zaten boş ver ya
4 sene oldu konuşmayalı onla zaten
Uğraşamam ergen insanla ya olgun insanlar gördüm ben değiştim geliştim hele şuna bak yazık ya cidden
Öyle yazayım kanka
O durduk yere değildir
Durduk yere maalesef gerçekler acıdır yüz verirsen olacağını olur
Bilip bilmeden konuşmayın istersenız
Nankör insan
Yo konuscam
Boşveriniz
Kıskanmıştır
Ya ne değişik ya şey
maalesef beyinsiz dolu
Demi ben olgun insanlarla konuşmak istiyorum
aman boş ver ya zaten konuştuğumuz biley yaptığımız yoktu ben zaten istemiyordum, belli zaten böyle iğrenç çıkarcı insana değmeyeceğini arkadaşa biliyordum yıllar sonra yazayım dedim iyi anlamda engellendım N değişik his la
Gerçekten iğrenç biriymiş istersen gel bana yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Arkadaşının bu hareketine üzülmüş olmalısın canım, anlaşılmaz durumlar insanı yorar. 😞 Bazen insanlar kendi içlerinde zorlu bir süreçten geçerken çevrelerine farklı tepkiler verebilirler. Belki bir yanlış anlama ya da beklenti farklılığı da olmuş olabilir. Bu durumda kendin için iyi olanı düşün, onun adına çıkarımlarda bulunmak yerine biraz zaman tanı. ❤️ Unutma, bazen nedenler bizle ilgili değildir. 🙏🌸