Ailede kaç kişi evlendiyse bi havalara giriyorlar sebebini anlamadım, evlilik hava atılacak bir şey de biz mi bilmiyoruz, kendileri gibi evlendikleri kişiler de karakter yoksunu bu arada, bi evlenmeyen ben kaldım sayılır tabi var ama onlar küçükler. Neredeyse evlenmiş ama boşanmış erkek kuzenim bile ikinci evliliğini yapacak. Bekarım da zaten, istesem evlenirdim, ben de görücü geldi çok ama kabul etmedim ben hiçbirini. Ben evlensem ben böyle havalara girmem açıkçası
10 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bu ülkede evlilik başarı marifet olarak kültür bakımından görüldüğü sürece sürekli bu tarz tartışmalı sorular da sorulacaktır. Evlilik bu ülkede fazla abartılıyor. Gösteriş uğruna insanların gözüne bir şeyler sokma çabaları falan. Belli bir yaşa geldikten sonra da sen ne zaman evleniyorsun soruları. Evlilik gibi bir kumarı oynamaya hiç niyetim yok.
Bu toplumda evlenmeme kararı alan birey. Yanında şu kararı da almalı. Kimsenin tanımadığı bir şehire yerleşeceksin keyfine ancak öyle bakarsın. Başka tulru bitmiyorlar.
Geçen, biri bana anne, babanın koyduğu adla duruyorsun dedi. Adı amca olacak zerre sevmediğim şahıs, sen veya çocukların evlenince isminizi mi değiştirdiniz dedim. Mal gibi baktı, kaldı. Acımadım, keşke soy isimde degişseydiniz. Sülale de dangalak çok dedim. 🤣
Kıpkırmızı oldular, oğlu yalandan rüzgar yapıyor.
Gelip bişeyde yapamıyor. Benim teknik bildiğimi bildikleri için. Laciverte boyarim hepsini biliyorlar. O oldu daha benimle konuşmaya cesaret edemediler. Üzerinden on sene geçti.
Geçen dediğime on sene olmuş. Zaman çabuk geçiyor, siz oraya takılmayın. Vay be
Ne saçma canım cümle ne demek anne babanın koyduğu ad evlenince değişiyormuymus 😀😀
Soyadından bahsediyor desem zaten erkek kadının soyadını almıyor
S*lak olucakti canım düzeltmiş 😀😀
Evlenmedik ya onların, gurubuna dahil değiliz. Onu vurgulamak istiyor aklınca, cahil. Ben birini sevemedim arkadaş, sevgi olmadan evlilik nasıl yürüsün. Bende bilirim, anne babama bana kız bulda evleneyim demeyi. Bulurlar, tanışırız iş anlaşması gibi bende evlenirim. Ama ben böyle bişey istemiyorum.
Gönlüme giren olmadıysa bu benim suçum mu? Belkide benim için hayırlısı bu Allah nasip etmiyor. Sorsan on numara müslüman arkadaş. Her bireyin sınavının farklı olduğunu bilecek izana sahip değil. Belki benim sınavımda bu, kadın olmayacak hayatımda zinaya düşecek miyim diye sınanacağım. Mal çok bu ülkede, herkes herşeyi kendince bildiğini sanıyor. Kapsamlı düşünme var mı dersen onlar yok. Konuşurken laflarımı seçeyim belki kırılır var mı? O da yok. Düm düz sistem insanı, spesifik insanları anlayamaz. Takmayacaksın.
Sanırsın madalya takıyorlar bende cok dikkat ediyorum ona 😄 evlendin de adam mı oldun yani... benim gözümde yine aynısın komik çok ya
Bu bu kadar önemli biseyse bizde evlenelim en iyisi
Yok be ne önemlisi... evlenenler inan toplum baakisiyla daha rahat cinsellik yasamak icin evleniyor ondan sonrada pisman oluyorlar ama iş işden gwciyor
Düğün çeyiz takı derken hepsinin şirazesi kayıyor ve battı balık yan gider hesabı iyice uçıyorlar her anlamda 😐
Onunla ne ilgisi var Karakter öyleyse yapıcak bişey yok
Özellikle kadın cinsi. Resmen hayattaki tek misyonunu tamamlamış gibi enteresan bir ruh haline bürünüyor. Memlekette koca bulmak zor değil oysa ki
Ya kız çalışıyormus ama havalarını görsen bı dsha yeni erkek kuzenim evlendi sen çalışıyor olduğun halde evlendim diye niye o kadar hava atarsın ki aileside sosyetik bi aileye benziyor evliliği başarı olarak görmek bizim köylü topluma özgü sanıyordum
Bilemedim şimdi evlenip bakmak lazım girermisin havalara girmezmisinnnn 😅
Bunlar gibi girmem en azından sanırsın dünyayı kurtarıyorlar 😀
Kışşkandın mı çenn oyşş kıyamam bennn 😅🧸
Takılıyor ha atar yapma icap etmez 😊
İlk evlenince ailede ilgi odağı onlar oluyor ya o yüzden
Zamanla hava atılmayacak bir şey olduğunu anlayacaklardır bırak takılsınlar kafalarına göre bence final hepimizin 2 mertekare toprak
Nasıl anlicaklar adamlar hayatlarini yasicak yiyip içip gezip tozucaklar işte
İlk zamanlar öyle olur
Sonra nolucak kardeşim kimse mutsuzluğunu dışarı belli etmez boş ver
Mutsuz olduklarını görmek seni mutlu mu ederdi
Hayır tabiki sadece evlenmeyi bi başarı olarak gören topluma anlam veremiyorum v
Toplum cahilse niye şaşırıyorsun böyle şeylere
Evliliği başarı olarak görmek sadece cahil ve köylü insanlara özgü mü yani
Kesinlikle
Kız köylü değil ama yinede hava atıyor
Çünkü cahil
Cahil olduğunu sanmıyorum
Ya şöyle düşün diyelim senle ben evlendik, millete hava atar mıydın
Neden atayım sen padişah soyumusun ya da ben 😀
İşte bak tüm mesele farkında olmaz, cahil farkında dahi değildir
Hayatta daha önce hiç bir şey başaramamış olanlar evlenince oldum sanıyor. Halbuki çiğ bir hareket bu
Hava atmak için bir y.. ek yedik bak nasıl mutluyuz falan filan dercesine
Evlilik aptalları kaynıyor. Senin yaşın kaç
Aile bireylerimden biri eşi için bana bağırdı sonra eşi ile ayrıldı yine biz kaldık bu durumu aynen yaşadım
Nasıl
O havalarda gider elbet birgün
Anlamıyorum bu dünyayı kurtarmak için bi görevmi yani ne
Ya boş ver milleti canım
Evlenınce neden havalara girsin ki
Havalara giriyor dediğiniz nedir?
Evleniyorlar diye kendilerini dünyayi kurtarmış sanıyorlar yani
Toplum seviyesi işte. Sinirli veya gergin olabilirler yinede, etraflarındaki insanlar öyle davranıyor olabilir. Bazen de sınîr koymaya başlıyorlar ve zorlanınca veya yeni bur şey olunca etrafa kibirli gibi durabilir.
Somut olarak ne yapıyorlar ki?
kendi özgürlüğünden
Ne gibi havalar mesela
Ne alaka
Yedikleri sen oluyor
normal
kanka kalkıyo fkfkf