Sayac bozuldu tamir ettirmek icin aradik ilgilenmediler pek :D sonra yaklasik 1 ay kulandik
Bu ay kendi kafalarina gore hinclarini aldilar guya.
Magdur olan biziz :D
Ama sorun yok pnp ac filan degiliz sakaydi :D
Normal bir dairede o elektriği kullanamayacağınız bir şekilde kanıtlanır itiraz edin daha önce Başımıza geldi öyle bir olay. Düşürdüler miktarı.
Daire degil kendimize ait ev.
abimin imalathanesine gecen ay 1200 tl geldi siz ne uretiyosunuz evde ben onu anlamadım
Evimiz cok buyuk^^
isterse yalı olsun farketmez 6 tane baskı makinası 4 dokuma tezgahi vs vs olan yere 1200 tl geliyor o iste yanlıslık var ya da bos attın dolu tutturmaya calısıyorsun
Allah belami versinki. :(
ozaman elektrık idaresıne gıdıceksın nedenlerını arastırıcaksın sacma bir para gelmis
işte özerk bölge kurulsa fakirlere bunlar olmaz. ne harcıcan belli olur. ev tek odalı olur sana gelecek en fazla fatura 150tl olur.
Uff yaa :DCiddiyim gardas :(
Ahahah kiyamam ya :D
Cevap
23Cevap
Demekki çok guzlesin :) fazla elektrik alan olmuş senden :))
shdhvd
butun mahalledekı acıklarını sıze kıtlemısler yazık ugrasmakta zor bunlarla adelet olmayınca boyle vatandasın sırtına bınıyorlar hatan olmasın yeterkı
Belliiki oyle yaptilar, ama sorun degil ya zaten fakir filan degiliz orasini abarttim. :D
Bize hep uçuk rakamlar geldiği için bir tepki vermem :( bizim evden bir fabrikaya elektirik mi çekiyorlar ne yapıyorlar anlamıyorum
Babam hep o bilgisayar yüzünden der 24 saat açık die küfreder
Evet hep acik. Evde 3 tane bilgisayar var.10 civarinda akilli telefon. Hepside hep acik..
5 kisiyiz :D
Valla al benden de o kadar elektrik 500 geldi sanki eve tesla bobini kurdum sağa sola elektrik gönderiyorum
Doğalgaz da 450 gelmiş kaloriferde kuzu çevirme yapsam bu kadar gelmez.
yine size elektriğe gelmiş benim telefon faturam 1200 lerde gelmişti geçen sene :D beterin beteri var
Aynen kotuymus..
Yaşin genc bu yavşaklikla köprü altinda iyi iş cikar sana
Kezoya bak.^^
Baktim nolmuş.:D
600 liramı orajın ev olduğundan eminmisiniz gençler
Yeminle.
o kadar faturamı olur l*n ben o elektrik idaresinin ta 7 sülalesini sinslesini gelmişini geçmişini gondikleyim
Interneti iptal et borc bitince acarsin cep telini kullanma borc bitince ararsin:)
Oys Ln kankam benim Kim aç bırakıyo sizi Ln yakarım ortalıqı :S
Fakir olmanız kaçak kullanim hakkını dogurmaz. Bu yüzden dolayı iyi olmuş.
Kezonun biri daha. Hem detayi dogru duzgun anlayamamis, hemde gunceli okumamis.. komik :D
kaçak kullanın ondan sonra gelen faturaya çok diyin sizin gibiler yüzünden elektrik faturalarını biz fazla ödüyoruz nesliniz tükenir umarım
Kurt degiliz. Sacmaliyorsun ayrica anlamiyormusun bize fazla yazmislar !
Bizim yan binadaki komsuya 6 tl falan gelmişti :D
Keranemi işletiyorsunuz mk o ney :D
Terbiyenizi takinin. Siradan bir ev iste.
Bize 75 Tl geldi bence sizin ki normal
paket makarna yollayim mi oraya?
Dava açarım tazminat alirim
Aynen oyle yapmak lazim..
Tüm apartmanın elektriği sizin daireye mi bağlı :D
Apartman diegil, kendi evimiz, iki katli. :D
Valla bizde abim oder ben bilmem
Yanlışlık vardır bedaşa gidip cırlayın
Evde atmı oynatıyosunuz kız napıyosunuz siz :D
Ay çık özildim inlitimam. s
Hımmm üzdün l*n
Saolasin :D