19 gü

Toksik iliski, alkol sorunu ve aile baskisi varken nişanı bozup ayrılmalı mıyım?

7 senelik ilişkim vardı 1 sene önce nişanlandım 4 ay sonra nişanı attım 1 ay önce tekrar barıştım. Toksik bir ilişkiydi sevgililik döneminde de çok ayrılma olma, tabii nişanı da atmasak olmazdı ama değil mi.. Neyse benim kız arkadaşlarımla görüşmemi istemediği için hepsiyle küstürdü neymiş bana erkek ayarlamaya çalışırmış o kız kasa. rms kendince böyle kuruntu yapmış. Kendi de alkol içince iğrenç birine dönüşüyor çocukça hareketler saçma sapan tavırlar o yüzden ben de buna yasak koydum alkol konusunda. Geçen hafta içmiş anladım ve kavga ettim bana söz verdi içmeyeceğim diye, ama bugün de içmiş ben anladım konuşurken ama inkar etti ve beni suçladı. Koltuk takımı alındı her şey hazır zaten aileler bir ayrılık daha olursa hiç bir şeyin dönüşü olmaz dedi. Özünde çok iyi biri ama alkol içince onu tanıyamıyorum, alkolü ayda 2 kez falan içiyor ama ben hiç içmesin istiyorum fakat beni bugün yine yanılttı ne yapacağım fikir verin?

Toksik iliski, alkol sorunu ve aile baskisi varken nişanı bozup ayrılmalı mıyım?