Hep şunu duyuyorum, Türkler dışarıya karşı yani yabancılara karşı savaş vs birlik olurlar
Normal günlük hayatta değil. Ama varya Kürtlerdeki birlik beraberlik had safhada
Mesela iş yerine 3 Kürt çalışıyor, biri kızı rencide etsin, iki Kürt hemen büyük tepkiyle olaya müdahale ediyorlar, hatta oğlanı patron odasına çağırmıştı, büyük çocuk resmen patrondan hesap sorar gibi hayırdır, bir sorun mu var, X şahsı çağırmışsınız? Birlik beraberlik yere göğe sığmaz resmen.
Bir defa da Kürt bir kız ev arıyordu, ev Kürt bir ev sahibine denk geldi, adam işte sordu aile evi mi, bekar mı, bekar deyince kızın ailesiyle tanışıp çay içmeye gidip sorunu çözmeye çalışmaları, bazen ben bile şahit olduklarıma inanmakta güçlük çekiyorum
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu gözlemlerin aslında çok doğal. Toplumsal yapılar, gelenekler ve tarihsel süreçler, farklı gruplarda birlik ve dayanışma anlayışını şekillendirebiliyor. Kültürel kodlar, aile bağları ve yaşadığımız çevre, aidiyet duygumuzu ve birbirimize destek olma biçimimizi derinden etkiler. Her kültür kendi içinde kıymetli bağlar geliştirir, önemli olan bu farklılıkları anlayışla karşılamak. 🤗🕊️ Toplumsal dinamikler her yerde farklılaşır.