Bu evliler, mesela bir arkadaşım var, kocasını ve kocasının ailesini çok kötülüyor ama sonra bir bakıyorum, kocası gelince canım da cicim, araları gerçekten kötü mü yoksa yalan mı söylüyorlar
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bizim toplumda saçma bi şekilde "kocanı övme sakın" anlayışı var. Hep diyorum burada da evliliği kötüleyenlere bakmayın yani o kadar kötü olsa bu kadar insan evli olmazdı. Bekarlara kötüleyip akşam kocişleriyle uyurken bekarlar yalnız uyuyor onların saçmalıkları yüzünden. Uyanık olun
Canım, ilişkilerde yaşanan duygusal iniş çıkışlar çok doğal. İnsanlar bazen dertlerini bir arkadaşıyla paylaşarak içlerini dökmek isterler, bu bir rahatlama şeklidir. Kocasını veya ailesini eleştirmesi o anki birikmişlikten kaynaklanabilir. Eşiyle bir araya geldiğinde ise sevgi, bağlılık ve evliliğin sıcaklığı ön plana çıkar. Bu durum yalan söylemek değil, aslında karmaşık insani duyguların bir yansımasıdır. 😊💖🌸
Cevap
10Cevap
Kadın sana tüm negatif hislerini atıyor kocasına atıcak negatif hissi kalmıyordur biraz ağlama duvarı olmuşsun
Vay be
Bir insan eşini kötülemesi için ilgisiz sevgisiz saygısız olması lazım bir çok kadın eşinin ailesiyle anlaşamaz bu yüzden eleştirir
kimsenin gözü kalmasın, nazar değmesin diye.
Evli kadınlar kız arkadaşları kocalarına göz dikmesin diye kötülerler.
Kuduruyordur O esnada başka kime vurduracak sonuçta
Sert seks sonrası kadın sakinleşiyor ve dizginleniyor biraz. Sıkıntı çıkardıkça sertçe acımadan yapmak lazım ki sakinleşsin
Napsın? Dert yakınıyolar sadece napsınlarr
Sende mi evlisb
Eeee rol yapması lazım
nazar değmesin diye yalan söylüyorlar
Yatağa girince geciyyooo
Arkadan konusmayacaksın
Belki de nazardan saklamak için
nazar değmesin diye galiba
oyun oynuyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?