Zengin akrabalarim neden bana maddi yardim yapmiyor, beni sevmiyorlar mi?

Annem ağır travmalar yaşattı, sağlığım iyi değil. Babam vefat etti, maddi durumum yok, aç yattığımı biliyorum. Akrabalarım zengin insanlar, baya baya zengin. Lisede döneminde hocam yardım etmediler ve ağır travmalar yaşamaya devam ettim. Lise bitince YKS hazırlanamadım, MYO gitmek zorunda kaldım. Akrabalarım o zaman apart parasını ödedi, yetim ve KYK bursu dışında 5 bin TL gönderdiler. Onun dışında para istediğimde kızıyorlardı, yumurta ye başka bir şey yok, hasta olduğumda param kalmadı, para atmadılar. Sizce niye böyleler, beni sevmiyorlar ama neden maddi yardım yapmıyorlar, ailem de kimsem de yok zaten

Güncellemeler
7 sa
Lisede 3 yil. hadtmaayeye gidemedim annemin kötü kadın olduğunu biliyorlardı beslenemedigim icin 50 kiloya kadar düşmüştüm ona rağmen maddi destek yapmıyorlar myo olduğum yerde kyk yurdu yok saglik maddi ve ailevi travmalar yüzünden yks ye çalışmadım hayir birde para ostwdigimde adamlig8ma kadar aşağılık sözler söylüyorlar niye kimsesizim zaten bunları söyleyince kimsenin doğduğuna bakmak zorunda degiliz diyorlar değersiz hissediyorum
Güncellemeler
7 sa
Ayrıntıyı okuyun lütfen ve sizce neden değersiz olarak görüyorlar beni
Zengin akrabalarim neden bana maddi yardim yapmiyor, beni sevmiyorlar mi?