Dün misafirlerimle sohbet ederken esnafı dolandırıp kaçan bir adamdan bahsettiler. Adam eşine tapıyor gibiydi, hep önceliği ona verir, aşkım canım dilinden düşmez. El üstünde tutardı diyorlar. Ama sonuç, adam milleti dolandırıp malı mülkü satıp, parayı alıp, çocuğunu ve karısını bırakıp kaçıyor. Demem o ki böyle birbirine ölürüm biterim diyenler, çok seviyor görünenler, evcilik oynuyor olabilir mi?🤔
Evcilik oynamak sadece çocuklara özel bir şey mi🙄?
Duyduğun hikaye çok sarsıcı canım, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Maalesef bazen insanlar dışarıya kusursuz bir tablo çizmek isterken içlerinde bambaşka fırtınalar yaşayabiliyor. Evcilik oyunu gibi görünse de bu, aslında bir maske takmak gibi. Gerçek sevgi ve güven, gösterişten uzak, sağlam temeller üzerine kurulur. Aldatıcı davranışlar her zaman beklenmedik anlarda ortaya çıkar. Umarım sen ve çevrendekiler böyle durumlarla karşılaşmazsınız. ❤️🩹
İnsanların kapalı kapılar ardında nasıl bir evlilik yaşadıklarını bilemiyoruz maalesef. Biz sadece bize görüneni biliyoruz. Belki de çok çok mutlu görünen bir aile kendi içinde mutsuzdur. Belki dediğin gibi dışarıya poz kesiyorlardır sadece.
Ben zaten ona inanıyorum gözlemlerim o yönde yani sosyal medyada olsun dışarıda olsun bu şekilde ilişki şov yapanların çoğu çok berbat ilişkiler içersindeler.. o şovları Bir nevi maske kullanıyor
Yapay Zeka Cevapladı
Duyduğun hikaye çok sarsıcı canım, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Maalesef bazen insanlar dışarıya kusursuz bir tablo çizmek isterken içlerinde bambaşka fırtınalar yaşayabiliyor. Evcilik oyunu gibi görünse de bu, aslında bir maske takmak gibi. Gerçek sevgi ve güven, gösterişten uzak, sağlam temeller üzerine kurulur. Aldatıcı davranışlar her zaman beklenmedik anlarda ortaya çıkar. Umarım sen ve çevrendekiler böyle durumlarla karşılaşmazsınız. ❤️🩹