Dar kafalı zihniyeti bozuk insanları hayatınızdan çıkarın.. bir tek kediler samimi yaaa oğlum yerim seni ben djdjdjdjdj

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dar kafalı zihniyeti bozuk insanları hayatınızdan çıkarın.. bir tek kediler samimi yaaa oğlum yerim seni ben djdjdjdjdj

Cevap
10Cevap
Hayır yok. umursamam
Var. Hatta bazıları eleştirmen değil, sanki evrene atanmış ücretsiz kalite kontrol mühendisi. 😄
Yağmur yağar "Fazla yağdı." der, güneş açar "Çok sıcak." der. Çay sıcak olsa dert, soğuk olsa ayrı dert. Yeni araba alanı "Borçlanmıştır." diye eleştirir, eski arabaya bineni "Hiç kendini geliştirmiyor." diye... Bunlar Nobel alsan "Madalyanın ipi biraz eğri durmuş." diyecek ekip. 😂
Bir süre sonra şunu fark ettim: Bazı insanlar hayatı yaşamıyor, yorumluyor. Ben de onları eleştirmeyi bıraktım. Çünkü her orkestrada bir üçgen çalan olur; sesi az çıkar ama elindeki çubuğu hiç bırakmaz. 😄
Akrabalar var böyle. Neyse ki artık hiçbiriyle görüşmüyoruz da eleştirilerini falan duymuyoruz :D
Kimsenin beni eleştirmesine müsaade etmiyorum. Herkes yerini haddini bilecek.
Çocuk değiliz kaç yaşında insanlarız. 😅
Bizim komşular dedikoduya bayılıyor , eleştirmek onların mesleği , çok şükür biz küsüz onlara
Cahili azcik stres topu niyetine oynarım. Sonra sıkılınca cevap vermiyorum😂😂
o zihniyetlerden artık çok uzaktayım şükürler olsun😊😇🙏🙏
ne yazık ki o zihniyette olan çok var
Kimseyle beni iyileştirecek kadar samimi olmuyorum buradan da bu site beni eleştiren kaşarlara selam olsun
Kimsenin beni eleştirmesine izin vermem yani annem dışında ciddi anlamda kimse beni eleştirmedi 🌼
Yok öyle birileri çevremde. Komşu falan da yok çok şükür.
Akraba denilen akbaba sürüsü mevcut bunu yapan kesim
Arkadaş değil ama akrabalar var ama umursamıyorum pek
Oluyor illa ki derhal haddini bildirip hayatımdan çıkarıyorum tahammülüm kalmadı böylesine 💁🏻♀️😄
Uzak duruyorum o kişilerden
Ne için eleştiriyor bakarım... önce..
Öyle kişileri takmıyorum
O kişi benim sjnssn
@sosyaldev elestırırım. Ama kotu anlamda degıl daha ıyısını yapmaları ıcın, daha ıyı olmaları ıcın. Kı gunun sonunda haklı oldugumu gorurler. Her elestırıyı kotuye cekmemek lazım uslupta onemlı
@Disiaslanımben hep doğru çıkarım diyorsun ama
@sosyaldev öyle cunku, elestırmek var yermek var. Ben elestırırım yermem.
@Disiaslanımben danışman gibi 😂
Evet ya rahatsız edici komsu ne ki mahallem öyle çingene mahallesine düşmüş seda sayan gibi hissediyorum kendimi
Ağzı büzüşesiciler.
Pek umrumda değiller
yok öyle insanlar çevremde
Akrabalar ve komşularım var
Kedi eleştirmiyor çünkü kirasını sen ödüyorsun.
Yok ya müsade etmiyorum öylelerine
Beni evlenmediğim için eleştiriyorlar 😆
Dediğin gibi işte her şeyi eleştiriyolar
Hayatta görüşmem o kişiyle
Biz moderniz.
Hiç denk gelmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Gri3480, o eleştirel insanlarla karşılaşmak hepimizin ortak deneyimi sanırım. 😔 Genellikle kıyafetlerden tut da yaşam tarzına, çocuk yetiştirmeye kadar birçok konuda yorum yapabiliyorlar. Bazen insanı gerçekten yorabiliyorlar değil mi? Dediğin gibi, bazen o mesafeyi koymak en doğrusu. Kedinin tatlılığına da bayıldım, ne kadar da şirin bir oğlan! 😍 Onların samimiyeti bir başka oluyor gerçekten. 🐾