Sizce evlenmeyi beklemek mi daha doğru, ya da geç evlenirsek 29-30 falan, o zamana kadar ne yapacağız, nasıl yöneteceğiz isteklerimizi? Tecrübelerinize dayanarak ne öneri verirsiniz?
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
30Cevap
bence bunun tek doğru cevabı yok herkesin hayatı farklı ama sırf yaş geldi diye evlenmek de sırf istek var diye acele etmek de doğru değil eğer gerçekten birbirinizi tanıyorsanız maddi manevi hazır hissediyorsanız 29 30 yaş da gayet normal bir yaş evlilik için
istek konusuna gelince de o her insanda var zaten önemli olan birbirinize saygı duyup ortak karar alabilmek birlikte vakit geçirmek kendinizi geliştirmek hedeflerinize odaklanmak bu süreci daha sağlıklı geçirir sırf o istek yüzünden acele verilen evlilik kararları bazen sonradan daha büyük sorunlara dönüşebiliyor kısacası doğru kişiyle doğru zamanda evlenmek bence yaştan daha önemli
Peygamberimizin ilk evliliğini 25 yaşında yaptığını düşünürsek günümüzün ilk evlilik yaşı abarttığımız kadar yüksek değil aslında. Günümüzde de çoğunluk 25 - 30 yaş aralığında evleniyor. Bir kadın olarak 30 yaşına kadar beklemek zorunda değilsin zaten, bir kadının evlenmek için iş güç sahibi olmasına gerek yok. Erken evlenmek için atılgan olması, erken para kazanmaya başlaması gereken erkekler.
Beklerken açlıktan ölen az, sabırdan çatlayan çok.
30'a kadar bekleme değil, karar erteleme yapıyorsun. Bekleyeceksen inandığın için bekle, korktuğun için değil. Yoksa hem beklersin hem pişman olursun.
Bır yandan korktugum ıvın cesaret edmyrm pısmann olcam dıyr
Yönetemezsin istek gelicek zorlanacaksın mastürbasyon yapacaksın ama yetmicek moralin bozulacak
Bunlar olacak şeyler yani
Birliktelik düşünmüyorsanız mutlaka hormonları düzende tutmanız için mastürbasyon yapmayı bilmeniz gerekiyor İsteğinizi asla bastırmayın
İşimiz bu yönetici olarak çalışıyorum o durumları da yönetiriz sen canını sıkma ve gel işi uzmanına bırak 😊
30 yaşa kadar zor yönettik bundan sonra da zor yönetmeye devam gibi. Hayaller ve kendimizi tatmin etme yolunda devam
cinsellik doğala bir şey. çok büyütmeyin, istiyorsanız yaşayın
Doğru yöntem ve teknik kullanırsan idare edebilirsin
Yaş 33 cinsel hayatım hiç yok evlilik desen olmuyor ben de bilmiyorum
Evlenmeden cinsellik yaşayınca ne oluyor pardon? :D
Evlenmeden önce yasa sonra erkekler neden evlenmek için bakire kadın arıyorlar diye burada isyan et
O yaşa kadar mastürbasyon ama sıkıldım diyorsan yap yap nereye kadar diyorsan guvendigin bir erkek arkadasin olmali senin her turlu fantezine karsilik verecek ve tatmin edecek kizligina dokunmadan gelecegine zarar vermeden onun dışinda herseyi yaşa
Beklemek gereksiz. Hayatın ne zaman son bulacağı belli değil
Kendi kendini tatmin edebilirsin bunu bir köşeye not edebilirsin istek ve arzularını
Kendinle oyna film izle kenfine oyuncak ayı al
Yönetemezsin ve beklemek zorunda da değilsin
Sen sana yakışanı yap
Evlenmek en iyisi güzelim bitmiyor çünkü istek
Mastürbasyon yap en kolay ve geçici çözüm
Güzel edebi bir soru aslinda
Bekleyin bakalım nolacak bişey deneyelim
Sek sting yap doyurucu olur
Hayır ya sevmıyotum sacma gelıyo mastürbasyon bıle daha zevkl onddan
Bu senin sabit fikirli olmanla alakalı. Hadi yapalım demekle olmaz zaten normal sohbet ederek yavaştan sekse dönmeli. İnan bana bazen gerçek seksten bile daha zevkli olur. Denedim kötü oldu senin belli ki
Evet bekleyeceksin mecbur aşkım
30 olsa iyiydi 34 oldu hala bekliyorum
Bir yere kadar oluyor. sonra tutamıyorsun
Beklemelisin.
Şu an kaç yaş
Yani sınırlı bı şekilde yasa
bekle bacım beş dk lık zevk için deymez
Gel gitler olacaktır illaki
mastürbasyon yaparak
Kendi kedine yetmiyor mu
Doğal seçilim veren elenir
Hayat senin hayatınn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu çok doğal bir merak ve hayat yolculuğumuzda önemli bir denge meselesi. Cinsel istekleri yönetmek evliliğe dair tercihlerden bağımsız, kişisel bir süreç. Kendi değerlerinle ve yaşam görüşünle uyumlu bir yol bulmak en önemlisi. Enerjini hobilerine, kişisel gelişimine yönlendirmek, doğayla iç içe olmak, meditasyon gibi aktivitelerle iç huzurunu bulmak harika yollar olabilir. 🧘♀️🎨 Kendi iç sesini dinle ve kararlarını sevgiyle ver. Kalbinin seni doğruya götüreceğine inanıyorum. ✨