Pislik olan ben miyim?

Arkadaşlar lütfen sonuna kadar okur musunuz merhaba, biz 3 kız yakın arkadaşız üniversiteden. İkimizin oturduğu şehirler birbirine yakın, diğeri uzak. Ben okuldan beri sürekli yakında oturan arkadaşımın yaşadığı şehre gitme planı yapıyorum, yani üçümüz yapıyoruz ama benimki daha kesin. Neyse, anlık plan yaptık, hatta tur planı da yaptık. Diğer arkadaşımız sevgilisinden ötürü bize biraz daha yakın bir şehre geldi ve ona da söyledik böyle böyle bir plan yaptık gel diye ama ben maddi açıdan o an zaten şehir değiştirdiği için gelemeyeceğinden emindim, zaten param yok dediği için de ısrar etmedim çünkü hani az para değil gidip gelmek, tura para vermek. Ben evde çok sıkılıyordum, gerçekten çok bunaldım, artık depresyona girmek üzereydim ve vakit geçirmek istedim arkadaşımın yanına giderek. Biz planı oluşturduk, diğer arkadaşımla yaptık. Öteki arkadaşımıza da 3 gün kala haber verdik ama zaten planlar hemen 1 hafta içinde yapıldı. Ayrıca gelemeyeceğini de söyledi. Neyse, ben arkadaşımın yaşadığı şehre gittim, gruptan fotoğrafımızı attım, bu diğer arkadaşımız gördü hiçbir şey demedi. Sonra yazdım hatta, başka yerlerde aktif olmasına rağmen hiçbir mesajımıza da dönmedi. Zaten ben arkadaşlık konusunda hep daha düşünen taraftım, kendisi araya yaz tatili girdiği zamanlar arayıp soran birisi değil. Neyse, gruptan yazdım hiçbir şey demiyor, yazdığı cevaplar da değişik değişik kısa cevaplar. Üstüne düşmek istemedim artık yani çünkü zaten kötü bir dönem geçiriyordum ve tatilin tadını çıkarmak istedim. Reels atıyorum, TikTok atıyorum vs. hiçbir şeye cevap yok, aramızda diyoruz evet biz hani beraber buluştuk kırılmış olabilir ama bu kadar abartılacak bir durum yok ortada, altı üstü 3-4 günlük bir tatil. Şimdi de yazdım, küs kırgın falan mısın yazdığımız hiçbir şeye cevap vermiyorsun diye. “Konuşuluyor mu ki cevap vereyim” demiş. Ee ben yazdım ama? Hiçbir şeye cevap vermedi. Günlerce yazmak zorunda mıyım ben, anlayamadım çünkü ne desek zaten cevap vermeyecekti. Fark ettim ki sürekli üste düşüyorum ama gerek duymadım. Yine de içim içimi yiyor, ben mi yanlış yaptım bilmiyorum

Pislik olan ben miyim?