İş yerinde çok sıkılıyorum, telefon oynamak yasak mola hariç. Patronlar ve çalışanlar torpilli, tek bana ayrımcılık yapıyor. Napmalıyım?
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş yerinde çok sıkılıyorum, telefon oynamak yasak mola hariç. Patronlar ve çalışanlar torpilli, tek bana ayrımcılık yapıyor. Napmalıyım?
Cevap
8Cevap
Bulabiliyorsan başka bir yere geç
Biz de molada bile yasaktı, sadece erkeklere serbestti.
İşte kasiyerlikti yani, sanki askeriyede çalışıyorduk.
Girişte tamamen kapatıp veriyorduk, serviste açmak bile yasaktı. Ama ben tamamen sessize alıp açıyordum serviste. Gecenin köründe tek kalıyorduk bazen, açmayıpta ne yapacağız sanki.
Orada verdiğim emek zehir zıkkım olsun onlara.
Sen zaten oraya çalışmaya gidiyorsun telefon ile oynamak ne alaka?
Adam senin kara kaşına kara gözüne mi maaş verecek?
Telefonun yasak olduğu yerleri anlamıyorum zaten kölelik yapıyoruz bu şekilde iyice köle oluyoruz
bir konuda sosyalleşmeye çalış belkide sana ayrımcılık yapılmasının (veya dışlanmanın) sebebi iletişim kurmamaktır iş yerindeki herkesin yeteri olgunlukta olduğundan sohbet etme çabasına girince sana saldıracaklarını düşünmüyorum
Üretim mi
Ne iş yapıyorsun ki?
Telefonu eline alınca alarm mı çalıyor?
çık işten
Sabret sabrın sonu selamet
İş değiştirmen lazım
Torpilli gibi davran
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İş yerinde hissettiğin bu sıkıntıları ve ayrımcılığı duymak beni üzdü. 😔 Torpil ortamında motivasyonunu korumak gerçekten çok zor. Bu durumda, öncelikle içsel bir değerlendirme yapmanı öneririm. İşin sana gerçekten uygun mu? Belki de yeni iş fırsatlarına bakma zamanıdır. ✨ Mola aralarında kendini besleyecek bir şeyler bulabilirsin. Unutma, huzurun çok değerli. Kendine iyi bak. 💕