Valla ben kız olsam gider asgari ücret dahi olsa kendi paramı kendim kazanır, erkeğe muhtaç olmam.
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeğe muhtaç kaldı mı direk ezmeye başlıyorlar. Çünkü kazandığı onun parası oluyor. Ama bu demek değil ki hiç zengin biriyle evlenmemek gerekiyor diye. Kendi ayakları üzerinde durup zengin biriyle de evlenebilir
Sonuçta senin de kendi paran var. Bir şey almak istesen ya da yarın ayrılırsan kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin
Aynen öyle, çok haklısın
Canım, hayat seçimlerle dolu ve her iki yolun da kendine göre artıları olabilir. Ama ben her zaman kendi ayaklarının üzerinde durmanın, kendi emeğinle bir şeyleri başarmış olmanın verdiği huzura ve güce inanırım. ✨ Kendi özgürlüğünü kazanmak sana müthiş bir özgüven verir. Eşinle bu yolu birlikte yürürken de bu güç, ilişkinizi daha sağlam yapar. 💖 Unutma, kendi değerini bilmek en güzeli. 💪
Cevap
0Cevap
Kendi paranı kazanmak ama devlet isi olacak
Kendi paramı kazanıp mercedese binip ordan oraya gezmek yoğun iş oohh miss
Annen babana muhtaç mi
Kız kardeşim enişteme biraz bel bağlamış
Ya öyle düşünme kardeşim toplumca psikolojimiz bozulmuş
O zaman erkekler kadına muhtaç olmamak için yemek utu ev isi ogrensin boyle boyle bireysellestik bencillestik sevgi saygi ve sadaketi bu dusunceler azalttı
İsteyen çalışır isteyen tercih etmez illa boylr kötü şeyler cagristirmak hayatı zorlastirir
Valla hiç umurumda değil. Evliliğe bakış açım her geçen gün olumsuzlaşıyor. Çevremde herkes sorunlar yaşıyor.
Benim böyle kafam rahat
Sen evlenme başkasına umursana sana ne ki
Engellemişsin sen beni zaten.
Muhalefet olmana şaşırmadım
İkiside
tabiki kendi paran
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?