Ben sekizde ise gidiyorum, o kalkınca benim de kalkıp onu yolcu etmemi istiyor, ben de yapıyorum ama yapmasam sorun olur mu
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben sekizde ise gidiyorum, o kalkınca benim de kalkıp onu yolcu etmemi istiyor, ben de yapıyorum ama yapmasam sorun olur mu
Cevap
14Cevap
Eşinin yaptığı bencillik sende çalışıyorsun neden onu yolcu edeceğim diye uykun bölünsün kalksın gitsin işine.
Öpüp sarılmadan gitmek istemiyormuş
😄 ne güzel cevap yazmışsın bir erkek olarak.
@Cavendish
@Fatmadolunay Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır demiş atalarımız :)
Hakkı hukuku bilensin her daim 😊
Bu sana zor geliyorsa onunla açıkça konuş iki tarafın da gönlü olsun diye haftada 3 gün kalkabilirsin bence
Zorunda değilsin ama aranızdaki bağ kuvvetlendirir ona saygı duyduğun onu sevdiğin anlamına gelir mutlu olur onun sana olan sevgisi de saygısı da artar
Yok sadece uykum cok bolunuyo ama kalkıp sarılıp opmemı beklıyo yatarsamda benı yolcu et dıyor
Ya muhakkak benim eşim de aynı şekilde sen birkaç defa yaptın mı Zaten o sana kıyamayacaktır şu an sadece heves etmiş yeni misiniz
2 sene
Ya zamanla o sana kalkma dıyecektir şu an dediğim gibi heves etmiş ben kaldırmya kıyamıyorum
Zorunlu değill ama aranızdaki muhabbeti, saygınlığınız , değeriniz yükseltir
Ben sorun etmiyorum esimle birlikde uyaniyoruz ben evden cikarken o mutlaka wc de oluyor kapidan bagirip cikiyorum o da gizel dileklerini wc den söyluyor 🙂
Sadece yolcu etmek için de gerek yok ya geceden yolcu et sabah gitsin
Bir çok erkek önemsiyo diye biliyorum
Neden pekı
Yani kendi adıma konuşayım o tarz bi durum yaşamadım kalktım işime gittim. Saygı herhalde tam olarak neden olduğunu bilmiyorum
Evlı mısın pekı esın varsa kalkmıyor mu
Evet evliyim kalkmıyo dedim ya önemsemiyorum die
Bunu kendi aranızda konuşup çözebilmelisiniz
Kahvaltısını hazırla ve öperek yolcu ed.
Köle misin be ayrıl bundan
Bence saçma öyle şey olmaz
Nezakettir erkeğin hoşuna gider
Neden
Onu işten gelince karşılamak sabah uğurlamak sizin için önemsiz gibi olsada ilişkinin bir temelidir
Evet ben bugun evden calısıyorum ona yemek hazırlıcam ısım bıter bıtmwz
Bazı şeyleri basit görmeyin
Saçmalamasın
Çok anlayışsızca ve bencilce davranıyor
Olur tabi
aşkın seviyesine göre değişir
Nasıl yani
seviyorsan yaparsın yani
vaybe
Neden
olmaz mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum çok hassas. Eşinin seni yolcu etme isteği arkasında sevgi ve bağ kurma arzusu olabilir. 💖 Sen de uykuna ihtiyacın olduğu için doğal olarak zorlanıyorsun. Ona güzelce neden kalkmakta zorlandığını anlatıp başka bir sabah ritüeli bulmayı düşünebilirsiniz. Belki küçük bir not ya da öpücük yeterli olur. 💌 Unutma, açık iletişim her zaman çözümün anahtarıdır. ✨😴