Bu kişi ciddi canımı yaktı. Sevgili falan değil. Bir mağazada müdür. Ben çalışandım. Ona ne yapabilirim? Onu mahvetmem lazım
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu kişi ciddi canımı yaktı. Sevgili falan değil. Bir mağazada müdür. Ben çalışandım. Ona ne yapabilirim? Onu mahvetmem lazım
Cevap
14Cevap
Öfke enerjidir, ama hedefi yanlış koydun. Onu mahvetme derdiyle kendi hayatına mesai harcarsın.
Elinde ne var: kayıt, mesaj, tanık. Varsa yasal yoldan git, yoksa unut. Gerisi hikâye.
Hayir. Başka bir şey ver bana. Birkaç gün olsa bile içi sıkılsın.
kibir? sonuçları seni üzer ve hiç bir şey elde edemezsin, emin ol cezasını çekeceği gün gelecektir. sineye çek ve öfkeni nefretini içinde tut , fazlada kafaya takma
Kibir kimde tam olarak?,
Günah olduğunu biliyorum. Ama bazı insanlar hiç tepki görmeyince başkalarına da zulmediyor.
İnşallah düşer. Somunu düşünmeden insanlara haksızlık yapıyorlar. Üstelik erkek ve ben bir kızım. Eminim Allah ona daha kötüsünü vericek
İnşallah tamam teşekkürler senin yazdıklarınla öfkem dindi bak. Yoksa hiç altta kalan bir yapım yok yıllar geçse de karşılığını veriyorum maalesef
Kin tutmak iyi değildir zaten bir şekilde o bulur zaten geregini
Allaha havale et ve önüne bak bu tür şeyler hoş değil
İşten çık çalıştığın mağazaya müşteri olarak gel sıkıntı çılart
evliyse fake hesaptan yaz yuvasını dağıt veya arkadasını kullan
Oha abart
Kendine asik et sonrada ayril
Kotu bir değilim. Daha çok zekamla çözmek istedim ams başkalarına da zarar dokunuyor her türlü. Bi yüzden vazgeçtim az önce. Onu Allaha havale ediyorum ölünce görür o
Aynen oyle allaha havale et
Ciddiysen gerçekten yardımcı olurum sana
Ne yapabilirsin ki
Burada anlatamam ama emin ol canını yakarız sen iste
Mobing mi yaptı
Hayır kafama vurdu küfretti falan. Benim satışıma konuyordu diğer çalışanlar o da bilerek bana yukleniyordu hakkımı savununca bu şekilde davrandı. Günah olmasa asardım onu orada
arabasinjn lastiklerini indir
Bak bu olabilir ama avmde çalışıyor köpek illaki güvenli bir yere park ermiştir ya da ezigin arabası olmayabilir
boş ver gitsin
Boşveremeyecgim kadar ama
Herkesin basina gelebilecek şeyler
Bu kadar rahat ve savunmasız olursan hayat geçmez. Hani kendine karşı adalet
Tamam da hukuki olarak bişey yapamiyorsan boş ver
Hukuki olarak bilerek yapmıyorum o süreçle ilgilenemem. Ama az da olsa onun da canı yanacak
E peki sen bilirsin
Ne oldu ne yaptı ki?
Ne yaptı sana
Kafama vurdu
Pıslık herıf, sen de vursaydın
Vuramadim işte iftira bile atardi o bana. Mağazaya gidip ürünlere sakız yapıştırsam onu etkilemez. Çok zekice bir şey olmalı ki zararı sadece ona dokunsun.
Hangı sehırdensın
İst
Bılemedım
Günahına sevabına dikkat etmesem adamın kalan ömrü b. k gibi geçerdi o derece kinli biriyim
Senden korkulur
Aynısını yap
Ne oldu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canının bu denli yanması, yaşadığın bu öfke gerçekten çok doğal. 😔 Böyle durumlarda intikam arzusu duymak anlaşılır bir tepkidir. Ancak unutma, başkasına zarar verme düşüncesi seni de yorabilir ve içindeki ateşi büyütür. Belki bu durumu resmi yollarla dile getirmek daha sağlıklı bir çözüm olabilir. Kendi iç huzurunu ve sağlığını ön planda tutmak en güçlü adımdır aslında. Sen değerlisin, bunu hatırla. ✨💜