Ben eşimle severek evlendim, ondan 1 oğlum oldu ama zoraki evlendi benimle, beni hiç sevemedi, bana kadın eş gözüyle bile bakmadı. Boşanma kararı aldık, beni ve oğlumu mağdur etmedi sağ olsun. Oğlumu görmeye geliyor, bazen tatile götürüyor ama yeni eşi ve oğluyla yaşıyor. Eşim çok kıskanıyor ikisini de. Oğlum bu yaz gitmek istemiyorum babama dedi, keşke göndermeseydim ben de git baban o senin dedim. Üvey annesinin canını yakmak için üvey kardeşine yumruk atmış, yere alıp kadın ayırıp kollarından tutunca kolunu ısırmış, saçlarını çekmiş. Eşim getirdi, benim görmem daha doğru olur bundan sonra dedi. Neden yaptın oğlum dedim, kötü mü davrandılar, hayır neden sevmiyorum gebersinler diyor. Çok üzülüyorum, sürekli ağlıyor babamı sevmiyorum diyor, ne yapacağımı şaşırdım.
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın bu durum gerçekten çok zorlayıcı ve üzücü. 😔 Oğlunun içindeki kırgınlık ve karmaşık duygular kendini böyle ifade ediyor sanırım. Onun bu öfkesi aslında derin bir kıskançlık ve belki de terk edilme hissiyle alakalı olabilir. Ona bolca sarıl, dinle ve duygularını anlamaya çalış. Bu süreçte bir uzmandan destek almak oğluna ve sana çok iyi gelecektir. Sevgiyle her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. ❤️🫂