Bir erkek eşim bana yemek yapmalı evin hizmetini yapmalı derken kimse yargılamıyor
Ama kız eşimin arabası olmalı deyince neden yargılanıyor paragöz etiketi yapıştırılıyor daha rahat yaşamayı isteyemez mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek eşim bana yemek yapmalı evin hizmetini yapmalı derken kimse yargılamıyor
Ama kız eşimin arabası olmalı deyince neden yargılanıyor paragöz etiketi yapıştırılıyor daha rahat yaşamayı isteyemez mi?
Cevap
6Cevap
Asla Bir Kadın Bana Hizmet Etmeli Demedim, Her Şeyi Beraber Yapabiliriz.
Yargilamiyoruz.
İsteyebilirsiniz.
Serbestsiniz.
Zahmet olmazsa eşine zihmet yap, eşin de sana. Bu nesil niye bu kadar mal mk. Bu nasıl kafa yapısı.
İstediğin hayat karşılığında sen adama bedenin harici ne bağışlıyorsun acaba? Adamdan ev araba istiyorsun, peki senin maş varlığın ne?
Kaç kadin eşine yemek temizlik bulasik gibi hizmetler yapıyor? Ve kac erkek essine yemek temizlik bulasik gibi hizmetler yapiyor?
Eşini doğru seç sana yemek bile yapar. Nerede it kopuk var onları seviyorlar sonra da zırlıyorlar. 😂
Adamin cocugunu 9 ay karnimda tasiyorum ömür boyu cocuguna bakiyorum. Yemegini temizligini yapiyorum
Peki sen bunlari karsi taraftan beklerken onun senden bir sey beklemesine neden kiziyorsun?
Hahaha güldürme beni. O 9 ay karnına taşırken adam senin her türlü kaprisini çekiyor ve yanında oluyor, yemeğini temizliğini de yapıyorsan bravo sana. Adam herhalde bütün gün yan gelip yatıyor olmalı senin kafana göre. Erkeğin işte canı çıkıyor. Kaldı ki çocuğu ev hanımı değilsen kaçı tek başına büyütüyor? 0
Yaninda oluyor derken? Yaninda olip da napiyosun? Eğer erkek iste calisip para kazaniyorsa o parasiyla araba aliyorsa zaten sorun olmuyor
Yav arkadaş tek derdin araba ise eğer bir gün araba alırsın ama Allah korusun kaza ile canını kurtarırsan bunların ne kadar boş şeyler olduğunu o zaman anlarsın. Önemli olan kafa dengi bir insanla karşılaşmak ve hayat arkadaşı olmak bir ömür.
Aynı şey değil çünkü.
Niçin?
Yemek yapmak temizlik yapmak bunlar ortak sorumluluk gerektiren şeyler. Senin isteğinle nasıl bir olabilir
O laflar hep kelimelerde kalıyor nedense. Ben hic camasir asan erkek görmüyorum. Yemegi de camasiri da bulaşığı da kadin hallediyor. Cocugun altini kadin degistiriyor erkek belkide 10 seferde 2 kere
Ehh akşama kadar erkek dışarıda çalışıyor çoğu evde. Kadında bir zahmet ev işlerini yapsın
Kadin ev islerini yapacaksa erkek de kazandığı parayla kadini rahat yasatacak
Ben aksini savunmadim zaten 😂
Ac kopek oldugun oetaya cikiyoe
Senin de fırsatçı k. pek oldgun ortaya cikiyor kendin yap yemegini
Maddi - manevi ayrım var
Sen evine bir yardımcı tutsan yemek yapmasi temizlik yapmasini istesen bu maddi bir sey degil manevi bir seydir deyip ay sonunda maas vermeyecek misin yani?
Çok farklı bi bakış açısı erkek zaten erkekse eşi ona hizmet ettiğinde evinide alır arabasınıda alır ama evlendi bayan bayanlığını erkekte erkekliğini yapmıyorsa o evlilik problemli olur senin bakış açında ise kadın hizmet eder erkek alamaya bilir ama oda çalışarak maddi bi hizmet sağlar evine maddi gücü yetmez belki ama eşine yeteceği kadar hizmet ini yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu gözlemlediğin durum ne yazık ki toplumumuzdaki köklü cinsiyet rolleri ve beklentileriyle ilgili. 😔 Bir erkeğin geleneksel beklentileri doğal karşılanırken, bir kadının konfor veya güvence beklentisi hemen maddi kaygı olarak etiketlenebiliyor. Herkesin hayatından beklediği konfor ve güvence farklı olabilir, bu da çok insani. Bir kadının daha rahat bir yaşam istemesi son derece doğal bir arzudur, kesinlikle yargılanmamalıdır. Önemli olan karşılıklı anlayış ve saygı. 💖🏡✨