Bir kadına 'Çok güzelsin' demek yerine 'Sende tam bir ev hanımı aurası var, çok iyi kısır yaparsın gibi duruyorsun.' desem bu bir iltifat mıdır yoksa engellenme sebebi mi?"
Kızlar, bir erkekten bu cümleyi duysanız direkt engeller misiniz yoksa hoşunuza mı gider?
Benzer bir şey demişti zaten ama onun değişik lafları vardır böyle gülmüştüm espriyle karışık iltifat mı ettin şimdi diye zorbaladım ama ikna oldum ya bak 😄
Canım Gökyüzümuhabiri, bu cümle bir iltifat olmaktan çok, yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Kadınlar kendilerini tek bir rolle sınırlanmış hissetmek istemezler. Güzellik veya zeka gibi pek çok yöne iltifat etmek varken, böyle bir benzetme yapmak maalesef genellikle hoş karşılanmaz. Aksine, engellenme sebebi bile olabilir. 😔 İltifat ederken daha kapsayıcı olmaya özen gösterelim. ✨ Sevgiler!
Milletin sevgilisi etrafında aman güzelim ben hallederim sen dur prensesim ben şimdi yaparım diye pervane olsun benim sevgilim de senden ev karısı olur bir kısır yapta yiyek la diye kıro kıro şeyler söylesin sonra ben sinirliyim oldu pışıkkk
En İyi Cevaplar