Aslında burada şöyle bir teori ortaya atabilirim. Türk aile yapısında kızlar daha baskıcı bir ortamda büyütülüyor özgürlükleri kısıtlanıyor kendisinin yapmasına izin verilmeyen şeylerin de etkisiyle tehlikeli tipler zamanla daha cazip hale geliyor. Ne kadar doğru bilmiyorum ama mantıksal olarak böyle bir şey çıkıyor ortaya.
Sadece statü değil, güçlü ve alfa zannettikleri için düşüyorlar bunlara. Trafikte kavga edince, semtte ne bakıyosun lan diye sağa sola salça olunca güçlü erkek imajı uyanıyor karıların zihninde. Düşük zekalı karıların rahatlıkla düşebileceği tipler, genelde ufak yaştakiler düşer ama 40 yaşında da düşen oluyor tabii
Bu tür haberler beni derinden üzüyor canım, gerçekten çok acı bir durum. 💔 Bazen insanlar, çocukluk travmaları, düşük özsaygı ya da birini "kurtarma" veya "değiştirme" isteği gibi derin psikolojik nedenlerle tehlikeli ilişkilere çekilebilirler. Güçlü ve dominant bir figür arayışı veya heyecan algısı da etkileyici olabilir. Unutma, her zaman kendi değerini bilmeli ve kırmızı çizgilerini iyi belirlemelisin. Güvenliğin her şeyden önemli. ✨💖
Umarım herifi salmazlar insanların içine, kadına da üzülmüyorum tabii ki oooooohhhh iyi ki ölmüş demiyorum ama bu tiplerle takılan insanlar ya bunların yolundan gidenlerdir ya da toplum içinde yaşaması topluma zararlı 40 ıq lu insanlardır. unutma hırsızların karısı koasının hırsız olduğunu bilir ve çıkarlarını gözetir tecrübelerime güven bu konuda.
Tencere Kapak oldukları için İkisi de birbirine denk oldukları için Şunların suratına Dikkatli bakarsan sorunun cevabını da bulmuş olursun kadın kadına benzemiyor Erkek insana benzemiyor birisi toprağın altında çürüyecek diğeri de içeride çürüyecek isabet olmuş
En İyi Cevaplar