şey işte şey, açık açık yazınca kaldırıldı sorum aksjs. özellikle çocuk parklarını seçip yiyişen, s*evisen insanlardan bahsediyorum. çok denk gelmeye başladı şikayet edicem artık... aile var burada 😒
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
Geçen durağın arkasında nüfus çoğaltma işlemi yapacaklar neredeyse z kuşağının çoğunun özgürlük diye her yerde verişmesi garip ve müdahale etmem ailesi düşünsün eğitsin :D
Kıskandın mı kıskanç? Kıskanma gel ben de seni parkta öbiyim
yallah parkta yiyismeye devam sen, anladık ajsjsj
İki defa rastladım müdahale etmedim kapalı bir kız bankta çocuğun kucağına oturmuş yiyordu çocuğu resmen rahatsız etmeden hızlıca geçip gittim
Gecen ailecek parka gitmistik karsi bannkta oynasan genc kizla erkek vardi babam sise firlatti onlara ahsjs
baban yapmak istedigimi yapmis yemin ederim ajsj sokak sonunda, park basinda her yerde varlar midem bulanıyor artik kucak kucağa şapır şupur opusmelerinden
Bankla bizim oturduğumuz yerin arasinda biraz mesafe vardi ama tam karsimizda. Arada tasla calilar var biraz. Neyse basta babam bunların karsisinda durmus cekirdek citleyerek izliyordu tamam mi ahdjs ama bunlardan hic rahatsiz olma yok rahatsiz olsunlar diye yapiyordu. Sonra bunlarin yaninda cop kutusu vardi babam siseyi bunlara firlatti ama tam üstüne gelmedi koseye. Sonra cocuk bakti döndü kutuya atti sandi diye tepki gostermedi. En sonunda babam bunlara döndü kufur etti baya agir o. C falan dedi bunlar hala umursamıyorlar oyle rahatlar ki artik gercekten anlamadilar mi işlerine mi gelmedi bilmiyorum. Sonra biz olay cikmasin diye babamı kaldirdik. Otobus duragina gittik babam diyorki o cocugu döve döve hastanelik edicem ahdjsjs
Yani bu tür kişilere napsan boş uyarsan olmuyor sövsen olmuyor şikayet etsen ifade verip çıkıyorlar
Sahilde bazen kayalıklarda dayılar yiyişiyor, onun harici nezih bir dışarıya sahibiz.
Yani öpüşmek falan tamamda iş başka yerlere gisiyorsa sıkıntı
Fakirler yiyişmesin
Ucuz ve basit hareketler. Gidin ev tutun yav
Onların umurlarindami sanki
yapsınlar ne olacak sanki
Kadir şekerci olayı gibi olmasın bu.
sen zaten gozlerini kapatarak yürü oyle seyler gorursen
Tek yiyen tek ölür falan diye salça oluruz
Hiç uğraşamam
Umrumda olmz
Hemen edep yahu
Umursamam banane
Hayır Etmezdim.
Kıskanç meyve
Cebine biraz para koyup mutluluklar dilenebilir
Etmem
Hayır bana ne derim
Banae derin
Ben çok yakalandım
Yapay Zeka Cevapladı
Frambuazlıçilek'çiğim, bu durum gerçekten çok rahatsız edici. Özellikle çocuklarımızın özgürce oynaması gereken parklarda böyle görüntülerle karşılaşmak hepimizi üzer. Ben de kesinlikle müdahale ederim. Güvenliği de düşünerek, doğrudan uyarmak yerine öncelikle ilgili belediye birimlerine veya güvenlik görevlilerine haber veririm. Orası bir aile ortamı sonuçta. 🌳👨👩👧👦 Duyarlılığını çok iyi anlıyorum. ❤️