Biriyle tanışıyorum, iki gün sonra yedek olduğumu öğreniyorum. Bunu her iki cinsiyet de yapıyor. Yalnız kalmaktan bu kadar mı korkuyorsunuz ya? Çok ezikçe değil mi?
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biriyle tanışıyorum, iki gün sonra yedek olduğumu öğreniyorum. Bunu her iki cinsiyet de yapıyor. Yalnız kalmaktan bu kadar mı korkuyorsunuz ya? Çok ezikçe değil mi?
Cevap
15Cevap
Yalnız kalmaktan korktuğundan değil
Seçenekleri çoğaltıyor, kendince haklı
Sanırım devran dönmüş eskiden kızlar hipergami yapardı
Şimdi erkekler
Her iki cins de yapıyor. Yorumlara baksana.
Hocayla iyi geçineceksin ki sana forma versin

Yoksa yedek kulübesinden çıkamazsın.
Bunun sebebi yalnız kalma korkusu değil ya ondan da olsun bundan da olsun o da beni sevsin şuda beni sevsin bende hepsini sevim kafası var doymamazlıktan aç gözlülükten tüm ışıklar tüm gözler bende olsunlar bide sevmemiştir zaten yedekte tutmuşsa
Yalnız kalma korkusuyla hiç alakası yok
Bu yanlız kalmakla allakali deyil ki aç gozluyuz değerlerimize saygı cakamadik vicdanimizi insanlığımızı kaybetik bir birimizi artık sadece cinsel obje olarak görüyoruz oyuzden
Hep daha iyisini bulacaklarını düşünüyorlar ve kürkçü dükkanlarına geri dönüyorlar..
En büyük hatam bunu yapmaktı kızların dm kutusunda yedekte bekleyen binlerce erkek var beyler mutlaka 8-10 yedek tutun ben birine sadık kaldım siz bu hatayı yapmayın bu zamanda sevilmeyi hakeden kız yok
Yoo var
Aynen kanka kesin vardır o yüzden Instagram kullanıp fotoğraf paylaşıyorsun amacın dm kutunda bin tane yedek tutmak değil
Dm atanları direkt siliyorum
Dm katılabiliyor açık olması bile yeterli yedekte tuttuğın içlerinden seçtiğin bir iki tane var demektir bu da
Hiçbirinize güven olmaz en iyinizi tanıyorum o bile nasıl olsa binlercesi var diye geçiriyordu aklından
Nereden biliyorsun beni gerçek hayatta tanımıyorsun ki?
Size çok güven var ya :D
Var en kötü erkek en iyi kızdan daha güvenilir
Ahahahaahhahahahahaahhaha bi taraflarımla güldüm şu an
Aynen öyle herkes kafayı yemiş gibi birileriyle konuşmak zorunda hissediyor kendini
Yanlış mekânda takiliyirusn camiye git iyiler orada
Eğtimli kültürlü bir insanim, Ciddi ilişki ariyorum, uygun bulursaniz eğer tanişmayi isterim.
Senin kaç yedeğin var
0 :D
Gram inandırıcı gelmedi
Valla yemin ederim ki kimseyle görüşecek yedekte tutacak vaktim yok
Valla kadınlar hep böyle diyor. Senden başka kimse Yok falan. Sonradan öğreniyoruz ki evli erkekle bile takılmış.
İşte sorunlardan biri de genelleme yapmak. Nereden biliyorsun benim öyle yaptığımı? Yargısız infaz yapıp günahımı alıyorsun. Ben gerçekten sevilip evlenmek isteyen biriyim sadece.
Tamam be ne bağırıyon 😏
Bağırmak mı? Beni yargılayan sensin farkındaysan :D
Tamam akşama çiçeği çikolatayı kap gel annemden iste beni
Ahhahhahahaa isteme evlenme teklifi etme bari size kalsın :D
Beğenmedin mi beni 😏
Yargısız infaz yapıyorsun
Yazın ortası kimse yoklukta kalmak istemiyor.
Kimseyle konuşmam ben
Ben tutmuyorum kimseyi yedekte
işe yariolar ondan abisi
Eziklik.
Garippp
Onu orspu hemcinsine söyleyeceksin
Senin hemcinsin ne?
Güzel cvb 😂😂 onun hem cinside o. c oluyo
@Bulut343437 Yorumlara bakıyorum da sadece kızlar yedekte tutuyormuş gibi konuşmuşlar. Her iki cins de yapıyor kabul etsin herkes.
Ben öyle bı yorum yapmadım evet erkler kadar kadınlarda yapıyor bu bı arayış ben inkara etmiyorum ki ama herkes bir deyil bütün erkleri bu konuda aynı kefeye kıyamam yani kadinlarida ha yapan kendine yapar az öncede dedim kadınlara söylenecek cvb arkadaş vermiş erkler için se o. c derim ben biraz geri kafaliyim benim mizahimda yapımda 1 kişi olur baskasina yer olmaz yapmadım yapmamda kendi onurumu gururumu kirmadigim gibi karşındakinin de onuru u gurunu kiramamaya çalışırım
@Bulut343437 Doğrudur, kimse kendine bakmadan karşı tarafı suçluyor hemen. Toplum iyice bozuldu. Kızı erkeği yok bunun.
İnsanları geçmişinde yapmış olduğu hattalra göre yargiliyoruz da ondan kaynaklanıyor güven kalmadı artık erklerin gözünde her kadın seks makinesi kadinlarin gözünde erkler cinselik objesi ama her şey cinselik deyil ki bunu anlamadığımız sürece duzelmez
Para için sokaklarda namusunu satan vücudunu teşhir eden nafaka için yuva bozan erkekti ortalık kasar kaynıyor sahibini bekleyen süs köpeğinden farkı yok hemcinsinin 😃
Arkadaş güzel bı örnek meselsi oldu yorumu şimdi hiçbir kadın durduk yere vücudunu pazarlamaz kocası cebindeki son parayı alkole ve karıya gider yerse evindeki çocuk aç gozluyuz kmek parsı yok kadın son çare kendini satmakta bulur kısacası çaresiz bikadinla birlikte olacak kadar aciz benim hemcinsin ve bu kadını buduruma goturende benim hemcinsim kadın mecbur cocu için yapiyo şimdi burada ahkam kesenler olucak onlarada şunu diyeyim ne ekersen onu bicersin bu atasözü
Kısacası evde çocuğu aç mama parsı ekmek parası bulamayan bir kadını bedenini satacak halle gelmesine göz yumacak kadar müslümanız biz.
Ben tesettürlüyüm yine de asılıyorlar bana. Demek ki sorun sadece kızlarda değil, sizde de sorun var. O kadar sapık erkekler var ki çarşaf giysen bile bakarlar. Tabi siz sütten çıkmış ak kaşıksınız bütün suç bizim. Siz kendinize sahip çıkamıyorsanız biz ne yapalım?
Ben hemcinsim haklı demiyorum haksız olduğu ama haklı olduğu konularda var piskoloji bu tesedurlu ol ister açık ister çarşaflı kadınsan asilirlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durumun seni ne kadar üzdüğünü anlıyorum. İnsanlar bazen yalnız kalma korkusuyla, bazen de ilişkilerdeki belirsizlikleri yönetmeye çalışırken böyle yollara başvurabiliyorlar. Toplumsal beklentiler ve kişisel güvensizlikler de bu davranışları tetikleyebilir. Sen kendi değerini hiç unutma. Kalbini ferah tut.💖✨