Erkekler hoşunuza gitmiyorsa çıkın görmemiş gibi yapın
Toplumun kadınları manipüle ettiği sözler nelerdir? En çok hangilerinden etkileniyorsunuz?
Erkekler hoşunuza gitmiyorsa çıkın görmemiş gibi yapın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizin çevrenizde kadınlara anormal sorunları kabul etmeleri için veya sağlıksız mutsuz bir evliliği/nişanı devam ettirmek için ne diyorlar? En çok hangilerini duyuyorsunuz? En çok hangilerden etkileniyorsunuz ve hangilerine sinir oluyorsunuz?
Cevap
1Cevap
Kaç yaşına gelmişsin evlen artık birisi ile yaşım 30 bu arada 40 yaş amacalari soylemeleri ya da nerede kıyıda köşede kalmış erkek söylemeleri ben zaten zor begendigimden evde kaldım bunlar da bana cer çöp söylüyor aksime yaşım büyük diye bunları kabul etmek zorunda mıyım
Aynen
Diyilsin de yaşın 30 olmuş 30 kimse Zana zorla bunu beyen demiyoki sen devam et hayat su gibi akıp geciyo diyelim ki yasitin dan birini beyendin adam zengin evi işi var 4 dörtlük iyide arkadaşım ben 30 yaşındayım niye seni alıyım param. var pulum var i 25 yaşında daha genç biriyle olmak varken niye 30 yaşında ki birini alıyım sen 40 yaşına gelmicekmisin burada sana aramızdaki 10 yaş farkvar yani sen giderken ben donuyodum senin yaşında aşık oldum 8 yılım çöp oldu pişman mıyım asla diyilim ama kiytik 40 yaşında diye insanları asglmanda doğru deyil şükür 1 otobüsün var isterim var güzelde para kazanıyorum ama senin gibi biri ile üste para verseller bırak tanışmayı muhattap bile olmam en bu şekilde insanları kucumsersen gün gelir senide kucumserler ki bence yapiyolar
Ya örnek verdim 40 da olabilir birey demem ama okumamış mesela universite mezunu değil görsel anlamda beğenmiyorum ya da başka şeyler denk değil ben niye kabul edeyum
Ben üniversite mezunu diyilim Türkiye'nin yüzde 80 ni ni gezdim bı üniversite mezunu benim gördüğüm ve bilgimin yüzde 5 ini bile bilemez insanları bu şekilde ikiye ayirmkta iyi bişi diyil evet okumamış olabilir ama merttir dursttur sevdiğine sahip çıkar gönül isterdiki Dr olayım ya da başka bişi omadim okumadim pismanmiyim asla diyilim ben dokdor oldum diye bişi deyismicek ben gene benim diplamam beni fazladan 100 yıl yasatmiyacak ne arıyoruz mutluluk huzur sevgi bu aradiklarim copcude varsa copcuye bile evlenirim insan olsun kadir kıymet bilsin yeter umarım aradığını bulursun
@Bulut343437 abla bence sus battikça batıyor olay😅
Bence demek istediği kimse onu istemiyor seni de kimse istememiş diyip baskı kurmaları
😂😂
@Bulut343437 Anlamadım gülecek ne var?
Boşanma sakın elalem ne der, kadın dediğin kocasına bakmalı zaten, çocukların için affet vb. Saçma sapan insanlar hepsi ne bekliyorsun ki yok elalem bilmem ne
çocuklar için affet🙄 Allahım sen koru
birde şey var onun geçmişi zordu idare et sinirli işte. bizim de geçmişimiz zordu kimsenin canına kıymadık, kimseyi kırmadık
öocuk da zaten ya annem babam ne güzel birbirini yiyiyor mahfediyor ne kadar mutluyum diye etrafta dolanıyor. Bu demek değil ki herkes ilk sorunda gitsin boşansın bir karar aldın arkasında durup bir yuvayı ayakta zamanında ve daha imkanı varken düzelteceksin ama demek değil ki birbirinize katlanıp hayatı zehir edeceksin. Çocuk içinse o zaman bazen de en iyisi onları huzursuz bir yuvada büyütmemek
yobaz dolu
?
Elalem ne der
Ayy en sevmediğim, el alemden banane alemlerin tabbine hesap vereceğim demek istiyorum. El alem yaşamayacak benim hayatımı burunlarını kendi hayatlarının içine soksunlar benim meselelerime değil
Kusacağım artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çevremde ne yazık ki sıkça "Yuvanı dağıtma" ya da "Çocukların için biraz daha sabret" gibi sözleri duyuyorum canım. 😔 Bu ifadeler kadınları mutsuz ilişkilerde kalmaya zorlayabiliyor. Özellikle "Elalem ne der?" baskısı da çok etkili olabiliyor. Bu tür sözleri duymak beni hep üzüyor ve sinirlendiriyor. Çünkü her kadının kendi mutluluğu ve huzuru en büyük öncelik olmalı. Kendine iyi bak. 💖✨