30 yaşına geldim hâlâ evlenmedim yaş ilerledikçe 40 yaşında adamlar gelecek ben ne yapacağım biyolojik saat de yaklaşıyor diyor etrafımdakiler
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
32Cevap
Evlenelim
Buna sen karar ver sence evlenmelik adam mıyım yoksa değil miyim?
1 / alkol, sigara veya diğer hiç bir şey kullanmam.
2/gece gündüz gezmem yoktur (bar, disko, pavyon gibi )
2 /çıkarsam dışarı yürüyüş ve temiz hava almak çekirdek kola filan park havası.
4/reelde hiç kız arkadaşım olmadı sevgilim de olmadı takılacağım kız yok yani
5/ 2 erkek arkadaşım var ikisi de temiz insanlar
6/çok afedersin hala bakirim beni sevene saklıyorum kendimi.
7/hemen hemen her konuda araştırma yapmak bilgili olmayı seviyorum.
8/ne yaparsak eşimle uygun ne varsa deneme taraftarıyım
9/ev işi dahil elimden geldiğince eşime yardımcı olmak isterim
10/ muhtemelen herkesin beni eleyeceği yer burası maalesef fakirim : (
Yaş 30 oldu. Nasibi çalanı ne yapayım? ↗
Abla sizi shipledim birbirinize yazın derim.
Ben de öyle her sabah bunu dusunuyorum :/ ve sanki biz istemedik evlenmeyi duzgun adam yok ki evlenelim bilmiyorum bzn kendimi bir yerden atasim geliyor bazı şeyleri haketmiyorum hiç haketmeyen insanlar çok şeye sahip
İnsanların neyi hakedip etmedigini bilemeyiz ama bişi istiyorsan taşın altına elini koyacaksın fani dünya hepmiz olucez hepimiz yaslanicaz (bunu kendi adıma söylüyorum eyer ben ben onunla mutluysan şartların bı önemi yok ki zaten bu yüzden düzgün kişi cikmiyo karşınıza yok yaş farkı yok parsı yok yok kendi işi olucak evi olucak arabası olucak sorsan annesi babası kiraliyet aylesinden sanki yanlış anlama düzgün kişi istiyorsanız kişinin cebine evine ya da işine diyil vicdanına sevgisine insanlığına kalbine bakicaksiniz ) adam zengin parası evi arabası işyeri var ama alkolik hapci ya mantikken ya parsı var rahat ederim düşüncesi arkadaşım balık baştan kokar ve buram buram kokuyo sen bunu görmezden gelirsen düzgün adam dersen sonunda üzülen sen olursun
Bu satten sonra zaten 35 ila 40 arası bakarsana yapicak bişi yok birni bulup evleniceksin 35 den sonra dullar gelir ayrılmış çocuklu dullar
Tövbe de
Çevremde 30 32 yaşlarındaki kadınların%80i 30-35 yaş araligiyla evlendi, evleniyor. 30 olup da 40 yaşında adamla evlenen görmedim hiç
Ama öyle ne bekliyosun yaş 30 olmuş İsviçre prensi gelmesinimi aslında kişinin nasıl olduğu ya da dul olduğu çocuklu oldugunum pek onemiyok bence sevgi varsa seni seviyosa gerisi tesaurat
Kendine göre biri çıkmıyorsa evlenme şart mı. Abuk subuk tiplerle evleniyorsunuz sonra ya psikolojinizi bozuyorlar ya da mutsuz pluyorsunuz sonra
40 yaşında adamlar diyorsun sen sanki 18'lik çıtırsın 😂
Değilim öyleyim dedim mi
Saat işleyen sensin, alarm kuran onlar. Acele eden kaybeder bu masada.
40 seni alırsa şükret 35 im 30 istemem çocuğu olmaz onun
5/10 yaş büyük birileri gelir denk ve daha küçük yaş sizi pek bulmaz
40 inda adam seni alıyorsa durma, 55 likler gelir daha
Niyeti ciddi ve evlilik olan kızları zengin erkekler bi şekilde kapıyor zaten 30 yaşına gelip hala bekar gezen kadınların niyeti sadece f×buddy ilişkiler yaşamak
Neden evlenmedin. Denk mi gelmedi sen mi istemedin?
Biyolojik saatine ortalama bir yirmi yıla yakın var. Çocuğun sağlığını düşünen biri kendinden büyük adama evet demez. Her yastabiri bulunur. Ama tavsiyem otuz yaşlarındayken kırklarda birine bakma. Zaten o gözle nasıl bakarsın ki o yaştakine?
Otuz yaşındasın daha yirmi beş yaşında biriyle aranda beş yaş varvebence ilişkide beş yaş sınırdır. Yirmi beş otuz beş arası senin skalan sakın saçma sapık işlere bulaşma sapkın toplumun baskısıyla
Kesinlikle keşke benim önümde de sizin gibi mantıklı düşünen biri olsa
Çevreni düzelt çıkar
Ailem bile böyle mantıklı düşünmüyor ki
Ailene göre yaşamayacaksın herhalde. Sevdiğin ortamlara gir kurslara git insanlarla konuş arkadaş grubu yap
Benim sorunu çalmişsin ya insan cevap verir bee
30 yaşında 40 yaşında adamlar geliyor. az daha bekle kimse gelmez
haklılar :D bu 97 den sonrası sıkıntı bir dönem
Yapacak bir şey yok, kısmet bu işler..
Biyolojik saat derken
Eee 18-30 arasında her istediğini yapan kızlar evde kalmaya mahkûm zaten
20 lerde ayyy çok erken diyip evlenmeyim sonra 30 olunca da ağlayın
Zaten şu aşamada 35-40 arası insanlar gelecek
Evet yaşın gelmiş artık
Bu zamana evlilik çok zor oldu
Kısmet
Demek ki nasibin yok
Yaşıtın evlenmez zaten
Baskalarina göre mi yaşıyorsun bu hayatı..
Evlenelim
boş ver hayatını yaşa tatlım
Haklsıın ama nasip
Arkadaşlarına söyle
Aday olmadımı hiç
gittigi yere
evlenelim hemen
Cami önüne
Haklılar
Seçici olma
Yarın evlen
Sen kaç istiyorsun
şehir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu endişelerini çok iyi anlıyorum, toplumsal baskılar bazen çok yıpratıcı olabiliyor. 😔 Ama hayatın akışına güvenmelisin. 30 yaş hayatın en güzel dönemlerinden biri, kendini keşfetmek için harika bir zaman! Kendini strese sokmak yerine, huzuruna odaklan. 💖 Doğru insan doğru zamanda karşına çıkacaktır, acele etme. İçindeki ışığı hiç kaybetme. ☀️🌸