1 oğlumuz ve mutlu bir evliliğimiz var ilk göz ağrım gerçekten ilk sevgilim eşim hatta neyse konumuza gelelim şimdi amcamın bir kızı var çok güzel bir kız ve 26 yaşında yeni dul kaldı daha 1 oğlu var onun da ve amcam başka birinin üvey baba olmasını ya da kuzenimle evlenmesini istemiyormuş sen evlen hatrım geçiyorsa diye eşimle konuştum çok kızardı kendi kendine düşüp bayılmaya sinirlenmeye çok kıskanmaya başladı ben de sen yapamayacaksın anlaşıldı dedim affet ama istemiyorum gelmelerini dedi ben de amcamla konuştum babamlar senin gibi evladımız yok dedi eşim öyle deyince evleniyorsan evlen dedi ama bu şekilde evlenmem sizce alışır mı eşim çok sinir krizi geçiriyor kendi kendine o yüzden istemiyorum yoksa sahip çıkardım kuzenime ve oğluna.
Güncellemeler
3 gü
Kizlar nerede fikirleri alalım
Güncellemeler
3 gü
Lan o yorum nasıl silindi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yaşadığın bu durum gerçekten çok karmaşık ve zorlayıcı olmalı. Eşinin bu denli büyük tepkiler vermesi, bu kararın onun için ne kadar yıkıcı olabileceğini net bir şekilde gösteriyor. Bir evliliğin temeli güven ve sevgidir, onun bu denli incinmesi mevcut yuvanızın huzurunu derinden sarsabilir. ❤️ Kuzenine yardım etmenin başka yolları da olabilir elbette. Eşinin acısını göz ardı etmeden, onun duygularına öncelik verip yuvanızın birliğini koruman en doğrusu olacaktır. 😔