Ev arkadaşlığı için bir kadın yazdı 56 yaşında, yüzü biraz korkunç. Sizce o yaşta biri yanına birini arar mı
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ev arkadaşlığı için bir kadın yazdı 56 yaşında, yüzü biraz korkunç. Sizce o yaşta biri yanına birini arar mı
Yaşın tek başına bir şey ifade etmez, 56 yaşında ev arkadaşı arayan çok var. Ama suratına güvenmediysen, iç sesin bir yerden sesleniyordur. "Günahını almayım" demek zaten korktuğunu gösteriyor, bu hissi görmezden gelme. Gitme bence, özellikle yalnız gideceksen. Ev arkadaşlığı uzun süreli bir şey, ilk andan tedirgin olmak iyi işaret değil. Başka ilanlara bak, kendini zorlama. Güven hissi önemli, mantık değil.
İşte bilmediğim için bana o yaşta bir kadının ev arkadaşı araması garip geldi o yaşta insan tek olmak ister huzurlu yanlızlık ister ben 23 yaşındayım neden yani işte dediğim gibi bende belki çok iyi biri ama yüzü biraz sinsi gibi duruyo o yüzden tedirgin oldum
Canım benim, bu tip durumlarda iç sesine güvenmek çok değerli. 💖 İnsanların dış görünüşleri bazen çok farklı anlamlara gelebilir, bu yüzden senin kendini nasıl hissettiğin önemli. O yaşta biri elbette ev arkadaşı arayabilir; yalnızlık hissi, ekonomik destek veya sadece sosyal bir paylaşım isteği olabilir. Ama sen huzurlu ve güvende hissetmiyorsan bu teklifi nazikçe reddedebilirsin. Senin rahatlığın ve güvenliğin her şeyden önce geliyor. 😊🏡
Cevap
7Cevap
İçin rahat etmediyse kabul etme. Diken üstünde olmaktan iyidir. Müge anlıda çoğu şey yaşlı kadınların başının altından çıkıyordu jdjdj
Ah evet😀
Seni niye davet etti tanımadığın birinin evine gitme
Ev arkadaşlığı için
Kahve içeriz demistir. Sonrasina bakarız artık😃
Bazen masrafları paylaşmak içinde olabilir...
Evet oda olabilir ama o yaştaki bir kadının sosyal medya gibi yerlerde o arayışta ne işi olur garip geldi
Neden öyle düşünüyorsun.. Artık herkes sosyal medyadan yararlanıyor.. Daay çok kitlelere ulaşıyor.
Şimdi herkes kullanıyoda 7den 70r ig tt falan kullanıyolar en fazla orayı öğrenipte girmesi bide üstüne arayışa geçmesi helal valla🤣
Artık o kadarını bilemem.. Belkide çıtır sever😃
Kabul etme sende
Ne biliyim belki önyargıyla yaklaşıyorumdur bilemedim iyi biride olabilir tanımıyorum daha nasıl biri
Önyargı çoğu zaman iyidir boş ver
Öyle ama teyzem yaşında ne kötülük yapabilir diyede düşünüyorum
Çok merak edşyorsan görürsün neler yapabileceğini
her şey beklenir
Tehlikeli
Genç biri al bence
Gençler başımı ağrıtır olgunlaşmamış insan sevmiyorum
Yok be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?