Diğer kardeşlerime daha özenliler sanki. Bu duruma çok üzülüyorum. Ortanca çocuğum, varlığım yokluğum bir sanki
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diğer kardeşlerime daha özenliler sanki. Bu duruma çok üzülüyorum. Ortanca çocuğum, varlığım yokluğum bir sanki
Bazen insan gerçekten ailesinin içinde görünmez gibi hissedebiliyor özellikle de kardeşler arasında ilginin eşit dağılmadığını düşündüğünde bu daha çok can yakıyor ama hissettiklerin her zaman değersiz olduğun anlamına gelmez bazen aileler farkında olmadan çocuklarına farklı davranabiliyor yine de bu seni üzüyorsa içine atmak yerine uygun bir zamanda bunu kırmadan konuşmayı deneyebilirsin çünkü insan en çok kendi ailesinden değer görmek istiyor bu hissi yaşayan tek kişi de sen değilsin maalesef ☺️
Canım benim, bu hissi yaşaman ne kadar üzücü olmalı gerçekten. 😔 Aile içinde böyle ayrımcılık hissetmek, hele ki ortanca çocuk olarak "varlığım yokluğum bir" demek... Yüreğimi burktu. Bu tür duygular çok yaygın aslında. Kendini değersiz hissetmen çok doğal. Unutma sen çok kıymetlisin, sevgiyle ve umutla bak hayata. Sarıl sana! 💕🌻
Cevap
3Cevap
hayır olmadı abim var sadece tek kız olduğum için daha çok düşüyorlardı üstüme
Ne güzel
Onu bende düşündüm hep ve öylede oluyor
🥲
Ben herkese hakkımı helal ettim ama öbür tarafta kimsenin yakasına yapışmak istemiyorum
Ben Allah'a havele ettim ama kendi cocugum olursa boyle davranmayacagim
Biraz daha büyüyünce yaslandiklarinda acırsın be boş ver helal et gitsin sen yapma aynısını yeter
Helal ediyorum zaten anne babam sonucta
Tamam işte yaşadıkların geleceğini etkiliyor yalan değil özgüvenini işini herşeyini ama kaderimiz bu yapacak bişey yok
Aynen
İyi geceler isimsiz garı 🖐️
İnsan ailesini seçemiyor maalesef
Bende mi sorun var diyorum digerlerini seviyorlar cunku
Konuş istersen
Ben de öyleyim ben de ortancayın
Evlat ayrımı insana çok koyuyor
alıngan bırı mısın
Yok be aksine duygusuz sayilabilirim
aıle ılıskılerıne cok katılır mısın
Yani katilirim diger kardeslerim kadar
burcun nekı